|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() GRECJA! Obóz młodzieżowy 2011!
heeeej
![]() No więc przeglądałam wiele wątków o wyjazdach zagranicznych dla młodzieży tutaj, jednak większośc jest o Bułgarii ( Złote Piaski) bądź Hiszpanii, dosłownie kilka postów o Grecji. Kieruje więc do Was takie pytanie, kto ma zamiar się wybrac do Grecji, z jakiego biura, kiedy i o link z przyjemnością bym prosiła;D Jeśli chodzi o mnie to znalazłam z przyjaciółką dośc mało ofert, tym bardziej, że poszukuję samolotem, gdyż mam chorobę lokomycyjną;/, po za tym autokar skraca wycieczkę, z 14 dni 4 odpadają na dojazd i wyjazd ( dołaczam do tego dojście do siebie w moim przypadku;D) To są moje 2 oferty: 1. prawdopodobnie tą wybieram na jakieś 98% ![]() http://www.atas.pl/obozy_mlodziezowe...na/104&type=te jest również ten hotel z Ok tours aczkolwiek z atasu jest zwiedzanie zachodniej części Krety, czyli Chani, a więc warto ![]() 2.http://www.bertur.pl/okno_obozy_grecja_kreta.html jest również z ecotravel i chyba niczym się nie różni ![]() Przepraszam za tak długi post, ale chciałam wszystko wyszczególnic ;D Jeśli chodzi o moje preferencje to chciałabym jakby wypośrodkowac czyli imprezy i zwiedzanie, chcę coś zobaczyc (a że byłam już na Krecie z rodzicami to wiem jakie wycieczki fakultatywne są lepsze i co wato jeszcze zobaczyc), ale też chcę poimprezowac, lecz bez przesady bez zalania w trupa;] A wy na co się nastawiacie? Zastanawialiście się nad Grecją? Jak tak to z czego i gdzie jedziecie?Może wiecie czy z Atasu bądź Bertura jest 'wyrozumiala' kadra? ;D Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: GRECJA! Obóz młodzieżowy 2011!
także chciałabym pojechac w tym roku na kolonię zaraniczną samolotem tylko niezabardzo na Kretę ( wolałabym Hiszpanię czy Egipt) lecz nie wiem czy znajdę towarzystwo gdyż czytając na forum osoby jadące do Hiszpani mają najczęściej 16-17 lat ;(
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.