|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PYTANKO DO Agi BJ :)
Droga Agnieszko...
![]() Chcialabym Cie zapytac o cien, ktorego uzylas w zalaczanym nizej przezemnie makijazu... Z Twojego opisu wykonania wynika, ze to IB "brzoskwinia" CINECITTA... hmm... i ta CINECITTA mnie zmylila... ![]() ![]() I jeszcze jedna sprawa... chcialabym poprosic Dolly o zakupienie mi tych przecudnych cieni... i mam maly dylemat... zastanawiam sie wlasnie nad ta "brzoskwinia" a rozem opalizujacym na zloto nr 2... Oba na Twoich oczkach prezentuja sie wysmiecicie... Tylko czy na moich ciemnych brazowych rowniez? Bardzo lubie wszelkiego rodzaju brazy i najchetniej ich wlasnie uzywam do codziennego makijazu... Nie szaleje zbytnio z kolorami... ![]() ![]() Pozdrawiam Cie serdecznie... i wszystkie inne wizazanki rowniez.... hmm... nie moge zalaczyc tego Twojego makijazyku... Chodzi mi o ten w ktorym polaczylas "brzoskwinie" z iskrzaca biela nr 25 i fioletem cinema nr3... mam nadzieje, ze nic nie pomylilam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PYTANKO DO Agi BJ :)
Nie jestem Agą,ale odpowiem
![]() Niektóre cienie nie miały pod spodem nr więc stąd ten "?",ale chodzi o cień sypki. Jeśli chodzi o róż opalizujący na złoto to mam ten kolorek i jestem bardzooooooooo zadowolona ![]() ![]() Poczekamy na panią ekspert co powie ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Czekam na jakies wskazowki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Róż opalizujący na złoto ma kolor fuksji,która mieni się w złotych kolorach.Mi to przypomina makijaż Hindusek,kolory sari jakie one noszą ![]() Myślę,że jeżeli masz taką karnację jak opisałaś to rozjaśniać będzie Twoje oczka biel,a ta fuksja jest ciemna,ale równie piękna ![]() Dla mnie te dwa kolorki to faworyci wśród IB.Mam czerń-nieźle wygląda jak zapaćkam ją dodatkowo na środku powieki bielą opalizującą na złoto ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
to klucz do życia Edytowane przez natii4 Czas edycji: 2005-05-18 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam brzoskwinke i róż opal. na złowo (nr 2) i jestem zadfowolona...
przeważnie jak je używam to łącze z innymi kolorkami. teraz mam zamiar kupić znowu kilka cieni na targach (może opalizującą biel na złowo akurat do nr 2 bedzie pasować ![]() ogólnie stwierdziłam że mając brązowe oczki pasują prawie wszytkie kolorki... oczy brązowe są jak dla mnie uniwersalne ![]() ![]() tylko że ja się źle czuje np. w niebieskim wieć takiego nie używam ![]() p.s. Negra, jak się zdecydujesz na jakieś kolorki (wiem, to trudny wybór tyle tego przecież jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
Negro
![]() dziewczyny mnie wyręczyły ![]() Brzoskwinia nie ma numeru,jest z trudniej dostępnej serii Cinecitta-to ta na fotce ze znakiem zapytania ![]() Zdecyduj się na róż opalizujący na złoto,jest efektowniejszy,ciekawszy, po prostu piękny ![]() ![]() Oba kolory pasują do Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam za szybki odzew
![]() Chyba jednak zdecyduje sie na te brzoskwinie... ze wzgl. na to, ze jest delikatniejszy... jakos tak boje sie tych odwazniejszych kolorow... ![]() ![]() Dolly--- mam nadzieje, ze nie bedziesz mi miala za zle jesli wysle Ci wiadomosc na GG... mam ostatnio jakies problemy z logowaniem na poczte... Podam Ci wszelkie namiary na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak chcesz mieć delikatny to ja będę uparcie namawiać Cię na biel opalizującą na złoto-nie pożałujesz
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Oj... kusisz, kusisz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie mam
![]() ![]() Popaćkałam sobie rękę i teraz Ci je opiszę ![]() *biel opalizująca na złoto ma bardziej zarysowane złote drobinki,biel jako jasny kolorek jest delikatnie widoczna i staje się tłem dla całej siateczki drobinek *róż opalizujący na złoto ma coś Ci ja bym nazwała refleksami złotymi Jak dla mnie oba cienie są zabójcze i jak te będą się kończyć to napewno zakupie nowe ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dzieki...
![]() Zdecydowalam sie, ze jednak do zamowienia doloze jeszcze ten roz opalizujacy na zloto... skoro tak zachwalacie.... cos mi sie zdaje, ze nie pozaluje... Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jest piękny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.