PYTANKO DO Agi BJ :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-05-18, 12:46   #1
NEGRA
Raczkowanie

PYTANKO DO Agi BJ :)

Droga Agnieszko...
Chcialabym Cie zapytac o cien, ktorego uzylas w zalaczanym nizej przezemnie makijazu... Z Twojego opisu wykonania wynika, ze to IB "brzoskwinia" CINECITTA... hmm... i ta CINECITTA mnie zmylila... Czy chodzi tu o cien sypki? Na zalaczonym obrazku nr "?" ?

I jeszcze jedna sprawa... chcialabym poprosic Dolly o zakupienie mi tych przecudnych cieni... i mam maly dylemat... zastanawiam sie wlasnie nad ta "brzoskwinia" a rozem opalizujacym na zloto nr 2... Oba na Twoich oczkach prezentuja sie wysmiecicie... Tylko czy na moich ciemnych brazowych rowniez? Bardzo lubie wszelkiego rodzaju brazy i najchetniej ich wlasnie uzywam do codziennego makijazu... Nie szaleje zbytnio z kolorami... Lubie naturalnosc...Ale ten cudny polysk cieni w sam raz na wieczorne wypady... Dodam jeszcze, ze jestem naturalna brunetka, mam sniada karnacje (podobno) Jak myslisz... na ktory sie zdecydowac?

Pozdrawiam Cie serdecznie... i wszystkie inne wizazanki rowniez....

hmm... nie moge zalaczyc tego Twojego makijazyku... Chodzi mi o ten w ktorym polaczylas "brzoskwinie" z iskrzaca biela nr 25 i fioletem cinema nr3... mam nadzieje, ze nic nie pomylilam...
NEGRA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 12:59   #2
natii4
Zakorzenienie

Dot.: PYTANKO DO Agi BJ :)

Nie jestem Agą,ale odpowiem
Niektóre cienie nie miały pod spodem nr więc stąd ten "?",ale chodzi o cień sypki.
Jeśli chodzi o róż opalizujący na złoto to mam ten kolorek i jestem bardzooooooooo zadowolona Myślę,że jeżeli masz ciemne włosy,oczy,cerę to fajnie u ciebie prezentowałaby się biel opalizująca na złoto.Też mam i też
Poczekamy na panią ekspert co powie

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 14:27   #3
NEGRA
Raczkowanie

dziekuje Ci slicznie Natii za odpowiedz... Strasznie mnie kusza te cienie... sa przepiekne... A z jakimi kolorkami laczysz ten roz opalizujacy na zloto? Czy moze sam ze soba daje piekny efekt? Przyzwyczailam sie juz, ze lacze ze soba przynajmniej 3 odcienie... Nigdy nie maluje oczu jednym kolorkiem...
Czekam na jakies wskazowki...
Stary 2005-05-18, 14:54   #4
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NEGRA
dziekuje Ci slicznie Natii za odpowiedz... Strasznie mnie kusza te cienie... sa przepiekne... A z jakimi kolorkami laczysz ten roz opalizujacy na zloto? Czy moze sam ze soba daje piekny efekt? Przyzwyczailam sie juz, ze lacze ze soba przynajmniej 3 odcienie... Nigdy nie maluje oczu jednym kolorkiem...
Czekam na jakies wskazowki...
Samodzenie,bo wg mnie łączenie byłoby bardzo wielkim przepychem
Róż opalizujący na złoto ma kolor fuksji,która mieni się w złotych kolorach.Mi to przypomina makijaż Hindusek,kolory sari jakie one noszą
Myślę,że jeżeli masz taką karnację jak opisałaś to rozjaśniać będzie Twoje oczka biel,a ta fuksja jest ciemna,ale równie piękna
Dla mnie te dwa kolorki to faworyci wśród IB.Mam czerń-nieźle wygląda jak zapaćkam ją dodatkowo na środku powieki bielą opalizującą na złoto Mam też kolorek,który wygląda jak kawa z mlekiem,nie ma drobinek,ale działa jak rozświetlacz i tak go stosuję

Pozdrawiam

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Edytowane przez natii4
Czas edycji: 2005-05-18 o 15:59
Stary 2005-05-18, 15:19   #5
Dolly
Zakorzenienie

GG do Dolly

ja mam brzoskwinke i róż opal. na złowo (nr 2) i jestem zadfowolona...
przeważnie jak je używam to łącze z innymi kolorkami.
teraz mam zamiar kupić znowu kilka cieni na targach (może opalizującą biel na złowo akurat do nr 2 bedzie pasować )

ogólnie stwierdziłam że mając brązowe oczki pasują prawie wszytkie kolorki... oczy brązowe są jak dla mnie uniwersalne jakim cieniem się nie pomaluje to jest ok
tylko że ja się źle czuje np. w niebieskim wieć takiego nie używam

p.s.
Negra, jak się zdecydujesz na jakieś kolorki (wiem, to trudny wybór tyle tego przecież jest ) to pisz na maila
Dolly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 16:02   #6
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Smile Dot.: PYTANKO DO Agi BJ :)

Negro
dziewczyny mnie wyręczyły
Brzoskwinia nie ma numeru,jest z trudniej dostępnej serii Cinecitta-to ta na fotce ze znakiem zapytania
Zdecyduj się na róż opalizujący na złoto,jest efektowniejszy,ciekawszy, po prostu piękny Brzoskwinia również jest bardzo ładna,ale bardzo spokojna i przypomina zwykły pastelowy róż
Oba kolory pasują do Ciebie

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 18:04   #7
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dolly

ogólnie stwierdziłam że mając brązowe oczki pasują prawie wszytkie kolorki... oczy brązowe są jak dla mnie uniwersalne jakim cieniem się nie pomaluje to jest ok
tylko że ja się źle czuje np. w niebieskim wieć takiego nie używam

Dokładnie tak jest i dlatego mamy tym większy dylemat, które cienie kupić, skoro wszystkie pasują!! ja chyba nie wyjdę z mniej niż 5cioma cieniami..
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 21:00   #8
NEGRA
Raczkowanie

Dziekuje Wam za szybki odzew
Chyba jednak zdecyduje sie na te brzoskwinie... ze wzgl. na to, ze jest delikatniejszy... jakos tak boje sie tych odwazniejszych kolorow... Chociaz... Roz opal. na zloto prezentuje sie cudnie... szczegolnie na oczetach Agi... ale ona przeciez juz o tym wie...

Dolly--- mam nadzieje, ze nie bedziesz mi miala za zle jesli wysle Ci wiadomosc na GG... mam ostatnio jakies problemy z logowaniem na poczte... Podam Ci wszelkie namiary na mnie
Stary 2005-05-18, 21:31   #9
natii4
Zakorzenienie

Jak chcesz mieć delikatny to ja będę uparcie namawiać Cię na biel opalizującą na złoto-nie pożałujesz

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-05-18, 21:51   #10
NEGRA
Raczkowanie

Oj... kusisz, kusisz... a masz Natusiu jaks fotke tego cienia?
Stary 2005-05-19, 09:08   #11
natii4
Zakorzenienie

Cool Dot.: PYTANKO DO Agi BJ :)

Nie mam Mogę Ci tylko w pojemniczkach je pokazać 1-to biel opalizująca na złoto,2-róż opalizujący na złoto.
Popaćkałam sobie rękę i teraz Ci je opiszę
*biel opalizująca na złoto ma bardziej zarysowane złote drobinki,biel jako jasny kolorek jest delikatnie widoczna i staje się tłem dla całej siateczki drobinek
*róż opalizujący na złoto ma coś Ci ja bym nazwała refleksami złotymi

Jak dla mnie oba cienie są zabójcze i jak te będą się kończyć to napewno zakupie nowe

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-05-19, 16:24   #12
NEGRA
Raczkowanie

Jeszcze raz dzieki...
Zdecydowalam sie, ze jednak do zamowienia doloze jeszcze ten roz opalizujacy na zloto... skoro tak zachwalacie.... cos mi sie zdaje, ze nie pozaluje...
Buziaki
Stary 2005-05-19, 17:46   #13
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

jest piękny

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości