|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sukienka na drugi dzień wesela
Zastanawiam się czy mogłabym w takiej sukience wystąpić na drugim dniu swojego wesela? Co myślicie i ewentualnie jakie dodatki do niej? Sukienka jest beżowo-czerwono-fioletowo-zielona
![]() ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienka na drugi dzień wesela
nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A kiedy masz wesele?? Ja mam 11 czerwca i też nadal nie mam sukienki na poprawiny
![]() Sama nie wiem jaka pasuje... Ta sukienka wydaje się ładna, ale wszystko zależy jaki nosisz rozmiar bo moim zdaniem od 40 w gore będzie pogrubiać ![]() No i zależy jak duży masz biust...bo sukienka jest zarezerwowana tylko dla szczupłych kobiet z małym biustem! Więc dla mnie już odpada...;-)
RAZEM OD -14.02.2005 ![]() ZARĘCZENI OD - 22.03.2009 ![]() NASZ ŚLUB - 11.06.2011 ![]() CZEKAMY NA...SPEŁNIENIE NASZEGO MAŁEGO MARZENIA... ![]() ------------------------------------------------ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Edytowane przez gosiaczek191 Czas edycji: 2011-03-22 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam duży biust i rozmiar 40
![]() Mam kilka sukienek w takich fasonie i wyglądam bardzo kobieco, a na tym mi zależy ![]() Ślub jest w maju, stąd wzór kwiatowy, by wyglądać wiosennie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Nie, ale dlaczego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A moim zdaniem może być
![]() ![]() A to TY masz się w niej dobrze czuć, w końcu to Twój dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Sukienka sama w sobie jest ładna, jeśli Ty się będziesz w tym kroju czuła dobrze to jest super!!!
Dodatki dobrałabym do niej beżowe/nude. Żeby trochę stonować te kolory.... Mniej więcej coś takiego jak w załącznikach. Tzn, długie kolczyki(których nie mogłam znaleźć) i bransoletka na rękę...na szyi nic...bo będzie za dużo..............moim zdaniem ![]()
RAZEM OD -14.02.2005 ![]() ZARĘCZENI OD - 22.03.2009 ![]() NASZ ŚLUB - 11.06.2011 ![]() CZEKAMY NA...SPEŁNIENIE NASZEGO MAŁEGO MARZENIA... ![]() ------------------------------------------------ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A pewnie, że możesz! Kwiatki wciąż w modzie! A dodatki, które zaproponowała Gosiaczek191- strzał w dziesiątkę !!
![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie - dobry wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Do takiego kroju nic na szyję, bo się wygląda jak choinka ![]() Ciesze się, że się Wam podobna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sliczna by była gdyby byla bez ramiaczek
![]()
#11 |
Raczkowanie
|
Pomysł na sukienkę fajny, ale kolorystycznie wydaje mi się troszkę mdła
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
piekna sukienka
![]() kroj taki jaki bardzo lubie, pasuje kobietom o roznych figurach a kolor nie wiem czemu ale kojarzy mi sie wlasnie tak z Panna Mloda ![]() na pewno bedziesz pieknie wygladac ![]()
#13 |
Rozeznanie
|
Ładna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka całkiem ładna, ale wg mnie na poprawiny na czyimś weselu, NIE na własnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
gramwzielone a jaka Twoim zdaniem sukienka pasuje na poprawiny panny młodej?
![]() Chciałam coś innego, delikatnego i wygodnego ![]() A to będzie maj, taki wiosenny miesiąc ![]() Nie chce się świecić przede wszystkim, nie lubię świecących materiałów. Nie chcę też długich sukni i gorsetowych. Zresztą suknia ślubna też jest delikatna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukience w kwiatki jestem przeciwna z paru powodów. Po pierwsze ten wzór jest już w tym momencie strasznie oklepany, do którego sklepu nie zajrzysz, na jaką cześć garderoby nie spojrzysz wszędzie te kwiatki, do obrzydzenia - -a trochę głupio byłoby żebyś w dniu własnego wesela (poprawin ściślej) była jedną z kilku, kilkunastu dziewczyn w sukience w kwiatki co jest bardzo prawdopodobne. A chyba każda panna młoda chciałaby byc w tym dniu w centrum uwagi... To byłoby smutne gdyby goście (zwłaszcza z dalszej rodziny pana młodego czy osoby towarzyszące) mieli problem z rozpoznaniem która to właściwie jest panną mlodą. Po drugie myślę że przyjemniej byłoby po latach przeglądać zdjęcia, kiedy miało się na sobie coś raczej ponadczasowego niż coś założone pod wpływem chwilowego owczego pędu, no ale to już różnie ludzie do tego podchodzą. Po trzecie - jest ładna, na pewno wygodna, ale po prostu za mało elegancka. Wiem, że poprawiny to nie ślub, ale wychodzę z założenia że człowiek z klasą dostosowuje swój strój do okazji, a poprawiny będące jakby nie patrzeć drugim dniem wesela są tego typu uroczystością, na którą powinno ubrać się elegancko, odświętnie. Zwłaszcza że jest się Panną Młodą, na którą zwrócone są oczy wszystkich. Ale to moja opinia ![]() Edytowane przez gramwzielone Czas edycji: 2011-03-23 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej pasuje!
Bedziesz wygladac uroczo, dziewczeco, i na maj jak znalazl. Dodatku nude - nie dawaj zadnych czerwieni czy kontrasow, z bezem bedzie to wygladac elegancko i w stylu panny mlodej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
pasuje jak najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.