|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co robić? Może ja przesadzam?
Ostatnio pisałam tu o moim chłopaku i jego wyjezdzie. Jednak nie wyjeżdrza.
I wiem, że może ciężko mówić o związku skoro na taką odległość. Ale tak sie zastanawiam czy ja nie przesadzam.. Niby gadamy często przez tel. no i raz przyjechał do mnie(bo póki co krótko jesteśmy razem i ja mam mature niedługo to też tak czasu nie mam) ale nieraz jak dzwonie to on, że nie ma czasu. I tak naprawde nie wiem co robi... tzn. mówi, ze gra w piłke i wierze mu, ale uważam, ze powinien mi poświęcac chociaż przez tel. więcej czasu jak już ja zadzwonie. Jak musi coś w domu załatwić czy coś ok rozumiem, mówi mi wczęsniej, że np nie może gadać. Ale z tą grą...? Kumpela mi mówi, ze to normalne, jest zajęty i nie może gadać, ale chyba piłke i kolegów to ma na codzień;/ ona nie widzi w tym nic złego... No, ale jak jej chlopak ją traktuje tak, że przyjedzie raz na m-c do niej mimo, że mieszka 10 km to co innego. Ale ja sama nie wiem co mysleć o tym... tak sobie myśle, że może w każdym woj. jest inna kultura?? bo np mój były, który mieszkał niedaleko potrafił o 6 rano do mnie dzwonić mimo, że np miał wolne, a ja jechałam do szkoły. a on?? w życiu by chyba o 6 nie zadzwonił.... Niby mnie kocha i wgl. ale widze, ze wgl nie zależy mu na rozmowach ze mną;( co robić?;( a może ja przesadzam i powinnam zrozumieć, ze dla chłopaków są ważni koledzy i piłka... no, ale czy to jest podstawą?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co robić? Może ja przesadzam?
jeden jedyny podstawowy problem jaki masz to Twój Tż, któremu na Tobie nie zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Słuchaj a jak koleżanke ten Tż zacznie bić to Ty się będziesz cieszyć że Twój tylko na Ciebie bluźni?
Po co się z kimś porównywać... Jesteście krótko a Ty już mówisz o tym ,że go kochasz... A po tym co piszesz wygląda na to , że on ma to gdzieś...Brutalna prawda. PS. Inna kultura? ![]()
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Cos tutaj nie gra , bo dziwne dla mnie ze nie moze z Toba porozmawiac przez tel bo gra w pilke...a co to takiego wielkiego, ze nie moze przestac na moment?co innego gdybys go nekala telefonami co 5min wtedy sama bym sie wkurzala.Ja tez jestem w zwiazku na odleglosc i naprawde zadko sie zdarza, zeby nie dzwonil do mnie przynajmniej raz dziennie a ani razu sie nie zdarzylo ze mnie zbyl jak ja do Niego dzwonilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
no właśnie, ja też byłam przez rok w związku na odległośc i dzwonilismy do siebie codziennie i pisaliśmy smsy, nawet z pracy do mnie dzwonił, za co go ochrzaniałam, bo praca nie jest do rozmówek, a do pracowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
autorka pisze, ze odbiera i mowi jej ze nie ma czasu gadac, wiec skoro juz odebral to moglby chwile z nia pogadac, albo powiedziec, cokolwiek np ze oddzwoni zamiast 'nie mam czasu'.O ile tak jak napisalas to prawda ze wogole gra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Chodziło mi o to, że gra, ale dla przyjemności z kumplami, a potemna piwko. On nie trenuje, no i też mi sie wydaje, że skoro ta gra jest tak sobie to mogłby mi poświęcić chociaż 10 min. tym bardziej, ze ja mam minuty..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego tak mało się cenisz i zadowala cię taki ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podobał mi sie długo no, ale myślałam, ze z charakteru jest inny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
i tak btw, jakos trudno mi w to uwierrzyc ze np nie oglada się za innymi, skoro tak cię trakutje. może on liczy tylko na seks? moze po prostu z nim powaznie pogadaj. wprost i powiedz ze sobie tego nie zyczysz. jeśli mu na tobie zaleyz to zrozumie i poswieci ci wiecej czasu, jeśli nie....Znajdz innego, wierz mi, że nie jeden taki chodzi po ziemi, który będzie cię lepiej traktował, bo on cię po prostu olewa. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- wizdisz, wyglad to nie wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może znajdź kogoś bliżej i ucz się budować związek/relację na "łatwiejszym" gruncie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Uważam,że powinnaś jak najszybciej zakończć tą znajomośc. Skoro on dla ciebie nie ma czasu już na początku to co będzie dalej. Będzie cię oszukiwał i robił co chce, ma cię gdzieś. Nie narzucaj się i nie wydzwaniaj do niego. A swoją drogą lepiej znajdż sobie kogoś na miejscu to będziesz mogła rozmawiać na żywo i wtedy dopiero poznasz jaki jest naprawdę. Wielu jest ciekawych i interesujących na ziemi. Tym swoim nie zawracaj sobie głowy i olej go!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.