|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymiana Versace Bright Crystal za In Bloom AVON
Wymienię Versace Bright Crystal perfumki tester z 90ml zostało około 60% / oryginalne za Avon In Bloom może któraś z dziewczyn prowadzi avon i ma je taniej interesują mnie nowe/moga byc bez pudełka jak ktos kupił i są nie trafione bo zostało mi Versace powyżej 50ml /a taka jest wielkosc In Bloom/ jak ktoś zainteresowany mogę wkleić zdjęcie /poczytałam regulamin i jak ktoś ma większe doświadczenie w wymianie niż ja wyślę pierwsza/ Kosztowały 130zł
Nie aktualne IN BLOOM JUŻ MAM Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-10-01 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana Versace Bright Crystal za In Bloom AVON
może coś u mnie?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, szukam dokładnie In Bloom
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja mam In Bloom, ale perfumy
![]() Flakonik 30 ml, kartonik niestety wyrzuciłam, ale perfumy są nowe, tylko raz testowane ![]() Czy masz koreczek do Twoich perfum ? Zapraszam
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-08-18 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Testerki Versace są bez koreczka /bynajmniej ja zawsze takie miałam/ Jeśli była byś zainteresowana mogła bym zapakować bezpiecznie w kartonik i okręcić bąbelkami ;-)/ Perfumy nie wietrzeją bez korka tylko wizualnie ładniej wyglądają
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, wiem, że koreczek nie jest niezbędny, jednak ja mam na ich punkcie bzika... dla mnie perfumy stanowią całość z flakonikiem
![]() ![]() W takim razie niestety, ale podziękuję... popytam znajomych, może mają korek do oddania, to wtedy się zgłoszę, o ile nadal będziesz chętna. Dziękuję i pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Już nie aktualne wyminiłam się na coś innego za in
MOGĘ WYMIENIĆ SIĘ NA INNE PREFUMKI ZA VERSACE
I zesłał ją Pan na ziemię...By siała zamęt i zniszczenie... 18TYDZIEŃ-CHŁOPAK ![]() ![]() Edytowane przez AlicjaH Czas edycji: 2010-08-20 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Niestety noszę xl
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Alicjo, jak będziesz mogła, to się odezwij
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja mam na zbyciu Avon In Bloom woda perfumowana jestem konsultantka kupiłam zaczęłam używać ale przestały mi się podobać jak coś była bym chętna na wymianę jak coś pisz pw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
a masz je moze jeszcze ?
![]() ![]() jak jest ktos chetny to prosze o kontakt : berciamichalek16@wp.pl lub gg :2362819 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.