|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Który kolor włosów lepszy? Zdjęcia
Witajcie Dziewczyny
![]() Chciałabym zapytać Was o poradę: w jakim kolorze włosów będzie mi ładnie? Jestem typem Lato. Od kilku lat farbuję moje włosy na czerwienie i choć mi się podobają to wydaje mi się jednak że za bardzo rzucam się w oczy z tym kolorem i chciałabym to zmienić. No i mam dosyć ciągłego farbowania odrostów ![]() ![]() Proszę też o ewentualne sugestie dotyczące makijażu, zazwyczaj podkreślam mocno oczy kreską i maskarą a cieni używam w neutralnych odcieniach brązu. Na zdjęciach mam szminkę na ustach ale prawie nigdy nie maluję ust więc nie sugerujcie się tym. Ubieram się w ciemne barwy bo wydaje mi się że w jasnych źle wyglądam. Czy słusznie? Proszę o poradę <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
podobasz mi się 'we włosach swojego chłopaka'
![]() ![]() niestety, zapomniałam że nie można edytować tutaj postów, więc dodaję drugi. na ostatnim zdjęciu skojarzyłaś mi się z dziewczyną z tego bloga http://www.kenzas.se/
sun goes down Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-08-01 o 22:08 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Który kolor włosów lepszy? Zdjęcia
O wiele lepiej ci we włosach chłopaka
![]() wyglądasz młodziej, tak zwiewniej. Mam wrażenie, że dziewczyna na dwóch pierwszych zdjęciach jest starsza od tej na trzecim o 5 lat.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Naturalniej i młodziej wyglądasz w blond włosach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
To źle, że rzucasz się w oczy? Halo, kobieto jesteś tak ładna, że rzucać się w oczy będziesz w każdym kolorze.
Nie rób blondu. Owszem "ładnemu we wszystkim ładnie, tralalala", ale wyglądasz w nim zwyczajnie i nudno. Jeśli już, moim zdaniem próbuj z brązem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Na trzecim zdjęciu super
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
naturalny ciemny blond wcale nie musi być zły, to tylko najczęściej nasze wymysły nakazują nam zmieniać kolor nie zawsze we właściwym kierunku.,
ten czerwony jest paskudny, nie będę Ci tu słodzić, bo nie ma to sensu, szpeci Cię, nie pasuje do reszty, np do koloru oczu, przytłacza twoją ładną twarz. jesli masz jakieś zdjęcie sprzed farbowania to wrzuć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kolorów w makijażu, jak piszesz neutralne brązy pasują, beże także. Co powiesz na barwy pastelowe? Myślę, że przy blondzie będą Ci pasować. Ciemne barwy wg mnie nie bardzo. Powinnaś postawić na pastele, srebro, pastele, czekoladowe brązy. Oczywiście wszystkie rady daje pod kątem włosów ciemny blond/ jasny brąz. Pozdrawiam!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie blond
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
przy tak pieknych oczach i ladnej cerze poszlabym w strone rudosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Na pewno zimne odcienie, blond nawet jasny tez mogłby być, ale najładniej będziesz wyglądała w jakimś ciemnym zimnym brązie
![]() Żadnych refleksów nie dawałabym, bo masz zimny typ urody ![]() Nie zamazuj tak strasznie oczu czarną kredką ![]() Poniżej przykład fryzury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
wyglądasz cudownie we "włosach chłopaka"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziekuję za odpowiedzi drogie Dziewczyny, postaram się wprowadzić je w życie. Muszę tylko poczekać aż odrosną mi włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.