TŻ i brak pomocy. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 19:38   #1
nyiloveu
Raczkowanie

Exclamation

TŻ i brak pomocy.

Nie mam już sił ani pomysłów jak dotrzeć do mojego narzeczonego...
Cały problem tkwi w tym, że On jest taki 'bezproblemowy'. Nie obchodzi Go nic, ani dom ani pomoc w opiece nad Zuzią.
Malutka ma 7 miesięcy a On raz zmienił jej pieluszkę kiedy miała 3 dni po czym stwierdził, że to nie dla niego i już więcej się do tego nie brał. Kiedyś jak wyszłam do lekarza i nie było mnie dwie godziny mała leżała w kupie - podejrzewam cały ten czas bo zawartość pampersa była już w połowie wsiąknięta i zaschnięta, mąż oczywiście o tym wiedział ale nic z tym nie zrobił bo i po co? Zuzia miała wtedy jakieś 3 tygodnie. Kiedy mała jest marudna i płacze to mąż mówi, że dziecko musi sobie popłakać bo to tylko dziecko, nie sprawdzi nawet przyczyny, nie postara się żeby nie płakała. ... Nie zliczę ile razy z pianą na głowie wyskakiwałam z łazienki bo słyszałam, że mała tak wyrąbała główką o podłogę aż zadudniło a mąż oczywiście stwierdził, że uderzy się jeszcze nie raz bo przecież wstaje już na nogi. Niezależnie od tego czy wyjdę na kilka minut do łazienki albo zjeść, muszę zaraz rzucać wszystko i biec po małą bo On wpatrzony w monitor nie zauważył, że mała stanęła przy szufladzie która się wysunęła.
Mieszkamy z moją 67letnią babcią która bardzo mi pomaga bo przypilnuje małej kiedy chcę sprzątnąć, czasem coś ugotuje albo zostanie z wnuczką kiedy muszę wyjść do sklepu czy coś załatwić, dzięki Niej mogę odetchnąć ale wiadomo, nie chcę jej obciążać, to w końcu starszy człowiek.
Rozmawiałam z M o tym nie raz ale On twierdzi, że przesadzam i się czepiam. Zrobiłam już nie jedną awanturę. Próbowałam też po ambicji - bez skutecznie.
Przyjaciółka poradziła mi żeby zostawiać Go czasem samego z małą, wyjść na zakupy, na spacer ale kiedy wracałam to dziecko było z babcią a On przy komputerze. Kiedy pytałam babci dlaczego tato się nią nie zajmuję to słyszałam za każdym razem, że mała znowu upadła albo chciała jeść i płakała albo była śpiąca. Tatuś nie ruszył tyłka żeby przygotować świeżą herbatkę albo dać małej obiadek czy kaszkę, nawet postać te 15 minut przy łóżeczku aż dziecko zaśnie. Kiedy babcia zwróci mu uwagę, że mała łapie się szuflady odburknie, że nie jest ślepy, wie co robi albo, że to w końcu Jego dziecko i potrafi się nim zająć co niestety mija się z prawdą. Kiedy wkładam małą do huśtawki i poproszę żeby ją pohuśtał to na złość dla mnie huśta ją tak mocno że mała aż podskakuje i płacze ze strachu. Oczywiście na złość bo jak mogę coś od Niego chcieć.
Nie zrozumcie mnie źle, kocham malutką, uwielbiam się Nią zajmować i nie wymagam od M Bóg wie jakich poświęceń, chciałabym tylko, żeby przynajmniej raz w tygodniu odciążył mnie na dwie godzinki, żebym mogła się przespać albo siąść na spokojnie z kawą przed telewizorem. Oczywiście mogę poprosić o to babcię ale nie zrobię tego. Czasem babcia weźmie małą rano bo bardzo wcześnie wstaje a jak Zuzia budzi się po 5 to zdarza mi się nie słyszeć jak woła mnie z łóżeczka i wtedy nakarmi ją i się bawią w dużym pokoju a ja mogę wstać później...
Oczywiście M ma też ludzkie uczucia, raz na miesiąc zrobi nawet obiad w niedzielę albo pobawi się z małą sam z siebie. Dogadujemy się świetnie w innych sprawach, a jeśli zdarzają się kłótnie to tylko z wyżej wymienionych powodów. Podejrzewam, że jeśli nic bym od Niego nie chciała to byłby ideał mężczyzny...

Jestem już taka bezradna, że proszę o pomoc Was...

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-02-24 o 22:00 Powód: odtworzenie zniszczonej treści
nyiloveu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-23, 20:21   #2
paula78
Zakorzenienie

Dot.: TŻ i brak pomocy.

Widziały gały co brały ,bo nie wierzę ,że wcześniej był cudownym partnerem.
Tym spoosbem masz 2 dzieci i staruszkę ,którą zaraz też bedziesz się musiała zajmować.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-23, 20:25   #3
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Twoja babcia ma 67 lat wiec nie dużo. A ty i TŻ?

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-23, 20:36   #4
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nyiloveu Pokaż wiadomość
Nie mam już sił ani pomysłów jak dotrzeć do mojego narzeczonego...
Cały problem tkwi w tym, że On jest taki 'bezproblemowy'. Nie obchodzi Go nic, ani dom ani pomoc w opiece nad Zuzią.
Malutka ma 7 miesięcy a On raz zmienił jej pieluszkę kiedy miała 3 dni po czym stwierdził, że to nie dla niego i już więcej się do tego nie brał. Kiedyś jak wyszłam do lekarza i nie było mnie dwie godziny mała leżała w kupie - podejrzewam cały ten czas bo zawartość pampersa była już w połowie wsiąknięta i zaschnięta, mąż oczywiście o tym wiedział ale nic z tym nie zrobił bo i po co? Zuzia miała wtedy jakieś 3 tygodnie. Kiedy mała jest marudna i płacze to mąż mówi, że dziecko musi sobie popłakać bo to tylko dziecko, nie sprawdzi nawet przyczyny, nie postara się żeby nie płakała. ... Nie zliczę ile razy z pianą na głowie wyskakiwałam z łazienki bo słyszałam, że mała tak wyrąbała główką o podłogę aż zadudniło a mąż oczywiście stwierdził, że uderzy się jeszcze nie raz bo przecież wstaje już na nogi. Niezależnie od tego czy wyjdę na kilka minut do łazienki albo zjeść, muszę zaraz rzucać wszystko i biec po małą bo On wpatrzony w monitor nie zauważył, że mała stanęła przy szufladzie która się wysunęła.
Mieszkamy z moją 67letnią babcią która bardzo mi pomaga bo przypilnuje małej kiedy chcę sprzątnąć, czasem coś ugotuje albo zostanie z wnuczką kiedy muszę wyjść do sklepu czy coś załatwić, dzięki Niej mogę odetchnąć ale wiadomo, nie chcę jej obciążać, to w końcu starszy człowiek.
Rozmawiałam z M o tym nie raz ale On twierdzi, że przesadzam i się czepiam. Zrobiłam już nie jedną awanturę. Próbowałam też po ambicji - bez skutecznie.
Przyjaciółka poradziła mi żeby zostawiać Go czasem samego z małą, wyjść na zakupy, na spacer ale kiedy wracałam to dziecko było z babcią a On przy komputerze. Kiedy pytałam babci dlaczego tato się nią nie zajmuję to słyszałam za każdym razem, że mała znowu upadła albo chciała jeść i płakała albo była śpiąca. Tatuś nie ruszył tyłka żeby przygotować świeżą herbatkę albo dać małej obiadek czy kaszkę, nawet postać te 15 minut przy łóżeczku aż dziecko zaśnie. Kiedy babcia zwróci mu uwagę, że mała łapie się szuflady odburknie, że nie jest ślepy, wie co robi albo, że to w końcu Jego dziecko i potrafi się nim zająć co niestety mija się z prawdą. Kiedy wkładam małą do huśtawki i poproszę żeby ją pohuśtał to na złość dla mnie huśta ją tak mocno że mała aż podskakuje i płacze ze strachu. Oczywiście na złość bo jak mogę coś od Niego chcieć.
Nie zrozumcie mnie źle, kocham malutką, uwielbiam się Nią zajmować i nie wymagam od M Bóg wie jakich poświęceń, chciałabym tylko, żeby przynajmniej raz w tygodniu odciążył mnie na dwie godzinki, żebym mogła się przespać albo siąść na spokojnie z kawą przed telewizorem. Oczywiście mogę poprosić o to babcię ale nie zrobię tego. Czasem babcia weźmie małą rano bo bardzo wcześnie wstaje a jak Zuzia budzi się po 5 to zdarza mi się nie słyszeć jak woła mnie z łóżeczka i wtedy nakarmi ją i się bawią w dużym pokoju a ja mogę wstać później...
Oczywiście M ma też ludzkie uczucia, raz na miesiąc zrobi nawet obiad w niedzielę albo pobawi się z małą sam z siebie. Dogadujemy się świetnie w innych sprawach, a jeśli zdarzają się kłótnie to tylko z wyżej wymienionych powodów. Podejrzewam, że jeśli nic bym od Niego nie chciała to byłby ideał mężczyzny...

Jestem już taka bezradna, że proszę o pomoc Was...
Brak słów...

Sama nie wiem, co ci doradzić.
a już na słowa
Cytat:
Podejrzewam, że jeśli nic bym od Niego nie chciała to byłby ideał mężczyzny...
to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać...
Ty powazna jestes?
Najwyższa pora zmienic zasady w waszym domu. Ile ten twoj ideał ma lat? 15?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 07:54   #5
nyiloveu
Raczkowanie

paula78 - nie musisz w to wierzyć ale to prawda.

the rock - ja 24 , On 26

sweetish - byłby ideałem różni się od jest, tak jestem poważna a odnośnie zmiany zasad w domu - myślę, że wszystko jest w wątku, gdybym potrafiła dotrzeć do partnera nie szukałabym pomocy na wizażu.
Stary 2011-02-24, 08:03   #6
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
sweetish - byłby ideałem różni się od jest, tak jestem poważna a odnośnie zmiany zasad w domu - myślę, że wszystko jest w wątku, gdybym potrafiła dotrzeć do partnera nie szukałabym pomocy na wizażu.
Jeśli dla Ciebie ideałem mężczyzny jest gówniarz siedzący przed komputerem, który nie potrafi i nie chce się zająć własnym dzieckiem to jest Twój problem; jeśli nie było Cię stać na nikogo lepszego to przykre, faktycznie, i współczujemy. Ja na Twoim miejscu bym się nie chwaliła publicznie, że wyszłam za takiego idiotę, ale najbardziej ciekawi mnie, dlaczego założyłaś wątek w miejscu gdzie omawiamy pralki i projekty domów, a nie szukasz pomocy u psychologa ?

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 08:13   #7
nyiloveu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Jeśli dla Ciebie ideałem mężczyzny jest gówniarz siedzący przed komputerem, który nie potrafi i nie chce się zająć własnym dzieckiem to jest Twój problem; jeśli nie było Cię stać na nikogo lepszego to przykre, faktycznie, i współczujemy. Ja na Twoim miejscu bym się nie chwaliła publicznie, że wyszłam za takiego idiotę, ale najbardziej ciekawi mnie, dlaczego założyłaś wątek w miejscu gdzie omawiamy pralki i projekty domów, a nie szukasz pomocy u psychologa ?

Wskaż mi zdanie gdzie napisałam o Nim , że jest ideałem.
Powodzenia.
Stary 2011-02-24, 08:18   #8
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Wskaż mi zdanie gdzie napisałam o Nim , że jest ideałem.
Powodzenia.
Cytat:
Podejrzewam, że jeśli nic bym od Niego nie chciała to byłby ideał mężczyzny...
Jedna z Wizażanek zacytowała Twój post, więc na nic się zda Twoje kasowanie (za które, nota bene, dostaniesz bana na uczestnictwo w forum), bo dzięki jej cytatowi można Twój post przywrócić.

Dlatego też wyszło na to, że podobnie do swojego męża, jesteś osobą średnio bystrą, więc świetnie do siebie pasujecie.

I ja się dziwię, że pracowników nie mogę znaleźć, skoro 90% ludzi korzystających z internetu to ...... .

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2011-02-24, 08:26   #9
nyiloveu
Raczkowanie

I gdzie tu pisze ' jest ideałem ' ? Jest a byłby to różnica, której Ty pseudo inteligentna panno nie potrafisz odróżnić. Może już wiesz dlaczego nie potrafisz znaleźć pracowników ? Bo jesteś chamską prostacką i cwaną idiotką.
Obawiam się , że 90 % ludzi o którym wspomniała znajdujesz się Ty sama.
Stary 2011-02-24, 08:28   #10
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jesteś chamską prostacką i cwaną idiotką.
I dzięki temu nie mam głupiego męża i nie muszę zakładać o nim wątków na forum

Cytat:
(...)
Stary 2011-02-24, 08:32   #11
nyiloveu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
I dzięki temu nie mam głupiego męża i nie muszę zakładać o nim wątków na forum
Najpewniej dzięki temu. Również dzięki temu prawdopodobnie nigdy Go nie znajdziesz, czego Ci nie życzę bo i tak już pewnie jesteś samotna i nieszczęśliwa , do tego uprzedzona do ludzi .
Stary 2011-02-24, 08:34   #12
szugarbejb
Zakorzenienie

Jestem bardzo, bardzo nieszczęśliwa, bardzo samotna, a tak naprawdę mam 53 lata i na imię Stefan.

Edit: po raz kolejny przypominam, że to jest forum o pralkach, meblach i nieruchomościach.

Cytat:
(...)
Stary 2011-02-24, 08:39   #13
nyiloveu
Raczkowanie

Więc jeszcze bardziej mi Ciebie szkoda, nie sądziłam, że cierpisz na rozdwojenie jaźni.
Tak piszę na forum o pralkach, jak już zauważyłaś wcześniej jestem mało bystra i się pomyliłam.
Stary 2011-02-24, 09:00   #14
201803290936
Konto usunięte

Zgłosiłam wykasowanie pierwszego wpisu i niekulturalne wypowiedzi. Więc tymczasowe zablokowanie, albo ban stały zapewne już się zbliżają.

Jeżeli to wszystko, co opisujesz to prawda, to współczuję. Chociaż nie, nie współczuję, bo z Twoich wypowiedzi wyłania się obraz niezłej patologii - mentalnej patologii.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 10:46   #15
nyiloveu
Raczkowanie

Bardzo ciekawe jak doszłaś do takich wniosków Doris. Odnoszę wrażenie , że nie wiesz co piszesz. Jakaś zgorzkniała panna atakuje mnie w swoich wypowiedziach a ja przepraszam według Ciebie jak mam zareagować ? Może Ty należysz do ludzi którzy podkulają ogon, ja nie. Szczerze Ci wobec tego współczuję.
A ban stały czy tymczasowe zablokowanie rzeczywiście bardzo mnie obchodzą , zmartwiłam się niezmiernie i zastanawiam się czy sobie z tego powodu nie odebrać życia, panno Doris strażniczko teksasu.
Stary 2011-02-24, 12:26   #16
Angel_00
Zakorzenienie

Ja bym wyszła na spacer z babcią aby mąż został z mała totalnie sam . poza tym myślę że jeśli ciągle ktoś go krytykuje to może woli w ogóle nie dotykać się opieki nad dzieckiem. a może Ty jesteś nad opiekuńczą mamą ciężko to stwierdzić. myślisz że jeśli zostanie z mała zupełnie sam to będzie ją ignorował?

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 17:01   #17
madana
Zakorzenienie

Wolałabym sobie odgryźć głowę, niż związać się i rozmnożyć z takim męskim cudem.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 17:17   #18
sweetish
Zakorzenienie

Prawda boli... niestety. Szkoda, że ten watek zakonczył sie tak, a nie inaczej.. może znalazłby sie jakis sposob na tego ************************, który śmie nazywać się ojcem i mężem. Do tych ról mu daleko z tego, co napisała autorka.

Pomijam juz kwestie usuwania tresci posta- na szczescie zacytowałam go wcześniej , wiec autorko na nic Twoje kasowanie i ukrywanie prawdy.
Bez wzgledu na to, co tu piszesz na temat innnych użytkowniczek i tak wszystkie wiemy, że to ty masz problem i to ty siedzisz w czyms, w czym fajnie ci nie jest.
Bana zapewne dostaniesz, ale zanim sie to stanie mam prośbę- nie bój sie sprzeciwić jaśnie wielmożnemu leniuszkowi, co to tylko z pilotem do tv rozmawiać potrafi. Jesli tego nie zrobisz teraz, to później juz nie dasz rady. Dziecko macie razem, a nie tylko ty. Uświadom mu to, jesli nie zdążył sie w tym połapać.

Stary 2011-02-24, 18:06   #19
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
Wolałabym sobie odgryźć głowę, niż związać się i rozmnożyć z takim męskim cudem.
You make my day.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 18:31   #20
sweetish
Zakorzenienie

Doris- wróc do tego wcześniejszego avka...
'lepsiejszy' byl

Stary 2011-02-24, 18:37   #21
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
'lepsiejszy' byl
Moją blondynę mam przywrócić do avatarowego życia?
Stary 2011-02-24, 18:44   #22
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Moją blondynę mam przywrócić do avatarowego życia?
Yeah

Stary 2011-02-24, 18:45   #23
nyiloveu
Raczkowanie

Cytat:
Prawda boli... niestety. Szkoda, że ten watek zakonczył sie tak, a nie inaczej.. może znalazłby sie jakis sposob na tego ************************, który śmie nazywać się ojcem i mężem. Do tych ról mu daleko z tego, co napisała autorka.

Pomijam juz kwestie usuwania tresci posta- na szczescie zacytowałam go wcześniej , wiec autorko na nic Twoje kasowanie i ukrywanie prawdy.
Bez wzgledu na to, co tu piszesz na temat innnych użytkowniczek i tak wszystkie wiemy, że to ty masz problem i to ty siedzisz w czyms, w czym fajnie ci nie jest.
Bana zapewne dostaniesz, ale zanim sie to stanie mam prośbę- nie bój sie sprzeciwić jaśnie wielmożnemu leniuszkowi, co to tylko z pilotem do tv rozmawiać potrafi. Jesli tego nie zrobisz teraz, to później juz nie dasz rady. Dziecko macie razem, a nie tylko ty. Uświadom mu to, jesli nie zdążył sie w tym połapać.
Usunęłam treść bo założyłam w złym dziale, to raz, drugi, że zwróciłam się o pomoc a zostałam zaatakowana. Niestety nie każdemu w życiu układa się kolorowo, żony trafiają ja różnych mężów - leniów jak mój, alkoholików, damskich bokserów itd ale nie zawsze jest to ich wina a kiedy czytam odpowiedź np. widziały gały co brały to krew mnie zalewa. Owszem widziały ale niektóre rzeczy wychodzą po czasie, po ślubie jesteśmy już 4 lata, to sporo czasu, mój problem trwa od 7 miesięcy. Nie raz zwracałam się tu o pomoc ale do tej pory trafiałam na uzasadnione i stonowane wypowiedzi, nie oczekuję tu samych słów otuchy, pocieszenia i żadnej krytyki ale kultury.
Stary 2011-02-24, 18:57   #24
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Usunęłam treść bo założyłam w złym dziale, to raz, drugi, że zwróciłam się o pomoc a zostałam zaatakowana. Niestety nie każdemu w życiu układa się kolorowo, żony trafiają ja różnych mężów - leniów jak mój, alkoholików, damskich bokserów itd ale nie zawsze jest to ich wina a kiedy czytam odpowiedź np. widziały gały co brały to krew mnie zalewa. Owszem widziały ale niektóre rzeczy wychodzą po czasie, po ślubie jesteśmy już 4 lata, to sporo czasu, mój problem trwa od 7 miesięcy. Nie raz zwracałam się tu o pomoc ale do tej pory trafiałam na uzasadnione i stonowane wypowiedzi, nie oczekuję tu samych słów otuchy, pocieszenia i żadnej krytyki ale kultury.
Tak na przyzlosc- jesli założysz temat w złym dziale poproś moderatora o przesunięcie. usuwanie tresci posta nic nie daje, bo wątek przecież nadal sie tam znajduje...

A co do problemu Twojego- nie zniechęcaj sie. Na Wizazu jak w zyciu, raz lepiej raz gorzej, raz sie spotkasz z życzliwoscia, raz z chamstwem lub krytyką...
Jeśli juz załozyłas ten watek, to pociagnij temat do konca, pozwol sobie pomóc.
No i przede wszystkim popraw pierwszego posta. Nie mozna tak sobie usuwać, kiedy nam pasuje.

Piszesz, ze oczekujesz kultury, ale jak sie czyta takie posty to naprawde czasem az człowiekowi ciezko sie pohamowac. Twoj facet jest okropny i wiele nas nie wyobraza sobie, jak mozna tak sie zachowywac. Stad ten bulwers.

Stary 2011-02-24, 19:42   #25
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Yeah
OT:
Nie, blondyna przeszła na emeryturę (i pozdrawia z Florydy ). Ten avatar jest tymczasowy dopóki nie znajdę tego właściwego.
Stary 2011-02-24, 19:56   #26
madana
Zakorzenienie

Cytat:
, żony trafiają ja różnych mężów - leniów jak mój, alkoholików, damskich bokserów itd ale nie zawsze jest to ich wina
- o czym ty mówisz??? Jakie tam trafiają?! Jak wyłączy przy tym myślenie, to trafiają, ja nie trafiłam, bo WIEDZIAŁAM, za kogo wychodzę za mąż i z kim mam 2 dzieci.
Trafić to możesz w totka, jak będziesz miała szczęście, męża czy życiowego partnera wybiera się z głową!
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 20:42   #27
paula78
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
'lepsiejszy' byl
zgadzam sie ,znowu musze sie przyzywczajać do nowego

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 20:59   #28
IzuniaH
Raczkowanie

GG do IzuniaH

Cytat:
- o czym ty mówisz??? Jakie tam trafiają?! Jak wyłączy przy tym myślenie, to trafiają, ja nie trafiłam, bo WIEDZIAŁAM, za kogo wychodzę za mąż i z kim mam 2 dzieci.
Trafić to możesz w totka, jak będziesz miała szczęście, męża czy życiowego partnera wybiera się z głową!

Moim zdaniem nie zawsze można stwierdzić jaki człowiek jest do końca. Niektóre cechy charakteru ujawniają się z czasem.
Autorka wątku ma problem od 7 miesięcy czyli od kiedy urodziła się mała - w tym czasie wiele zmienia się w życiu człowieka, facet ujawnił jak bardzo jest "pomocny" w tej kwestii.

Ile razy słyszy się że przed ślubem jest wszystko ładnie pięknie, a po ślubie facet się zmienia nie do poznania?
IzuniaH jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 09:26   #29
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IzuniaH Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie zawsze można stwierdzić jaki człowiek jest do końca. Niektóre cechy charakteru ujawniają się z czasem.
Autorka wątku ma problem od 7 miesięcy czyli od kiedy urodziła się mała - w tym czasie wiele zmienia się w życiu człowieka, facet ujawnił jak bardzo jest "pomocny" w tej kwestii.

Ile razy słyszy się że przed ślubem jest wszystko ładnie pięknie, a po ślubie facet się zmienia nie do poznania?
Dokładnie, podpisuję się dwiema rękami pod tym postem, ile jest takich w historii, że facet nagle po 10latach dobrego małżeństwa ujawnia swoje "ja" znajdując sobie inną kobietę. Ludzie w ciągu swego życia na tyle się zmieniają, że ta osoba wybrana na początku nie jest do końca tą samą na końcu. A przez cztery lata małżeństwa jakieś zmiany na pewno zaszły, albo przynajmniej pewne cechy się ujawniły.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 09:36   #30
szugarbejb
Zakorzenienie

No oczywiście, przed urodzeniem dziecka człowiek do rany przyłóż, sprzątał, gotował, dbał, interesował się, a po urodzeniu WŁASNEGO dziecka padło mu na mózg i siedzi przed kompem.

Takie rzeczy tylko w Erze.

Cytat:
(...)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości