|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kurs szycia w Krakowie
Witajcie!
Widziałam w kilku miejscach zapytania o kursy szycia więc podzielę się z wami moimi doświadczeniami! Trafiłam do pracowni, gdzie odbywają się kursy INDYWIDUALNE! tzn. w grupach max 2-osobowych! To jest chyba rzadkość w naszych czasach, bo wszędzie się spotkałam z grupami minimum 6-osobowymi. Pani prowadząca warsztaty - krawcowa z wieloletnim doświadczeniem super prowadzi ćwiczenia, wszystko doskonale pokazuje, tłumaczy. Na pierwszym etapie kursu nauczyłam się obsługi m.in. maszyny do szycia, wszystkich ściegów krawieckich, różnych sposobów wykończeń i zdobień a także doboru tkaniny do kroju i fasonu oraz przerabiania form i wykrojów (np. z Burdy) na własne potrzeby. Ukończyłam u Pani Lucyny aż 3 etapy kursów i po ich zakończeniu przyznam, że mam na swoim koncie uszytą elegancką spódnice, sukienkę, bluzki i płaszcz! ![]() 1 etap kursu obejmuje 10h (5 spotkań) + oczywiście przerwy na kawę, herbatę ![]() ![]() Dziewczyny, jak szukacie kursu szycia w Krakowie, z całym sercem polecam Wam Panią Lucynę Bróg i jej pracownię na alejach 29 Listopada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kurs szycia w Krakowie
A czy masz może jakiś namiar na tą Panią?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.