|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
outlet
Witam.
Mam okazję jechać za tydzień do (podobno) najlepszego outletu w Europie, czyli Roermond w Holandii i po drodze zwiedzić jeden pod Berlinem. Nie znam się za bardzo na modzie i przecenach, ale zastanawia mnie czy w outletach jest szansa kupić letnie produkty, czy teraz (o ile będą jakieś w miarę normalne promocje) przyszła pora na rzeczy zimowe? Wiem, że tydzień temu była akcja -10% we wszystkich sklepach od cen outletowych. Pomóżcie, bo nie wiem czy jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: outlet
Jezeli chodzi o Holandie, to Ci nie pomoge bo nie wiem... a pod Berlinem do ktorego outletu jedziesz??
wiesz czesto jest tak, ze ceny w Niemczech w outlecie sa bardzo korzystne...(dla ludzi zarabiajacych w euro), znam jednak tylko jeden outlet w okolicy Berlina, i jezeli tam sie wybierasz to radzilabym Ci jednak troche wiecej euro ze soba zabrac... W outlecie mozesz kupic rzeczy zarowno zimowe jak i letnie, wiosenne i jesienne ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png Edytowane przez filupka Czas edycji: 2011-03-26 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: outlet
to jest outlet tej samej firmy, tylko wiekszy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.