|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Mocniej z każdym kilometrem- grupa wsparcia dla wizażanek w związku na odległość.
Hej!
![]() ![]() Postanowiłam założyć ten wątek jako rodzaj wsparcia dla wizażanek, które są w związku na odległośc (ZNO ![]() ![]() Widziałam podobny temat, jednak nikt tam już nie zagląda dość długo, więc postanowiłam, że założę nowy i trzymam kciuki, by się rozrósł jak najlepiej. ![]() Proszę o krótkie uzupełnienie ankiety, jeśli chcecie razem ze mną podzielić się swoją historią, odczuciami, zdaniem na temat związku na odległość, w którym jesteście. ![]() Twoje imię: Imię Twojego TŻ: Wiek Twój: Wiek TŻ: Odległość, która was dzieli: (np. Kraków-Warszawa, albo w kilometrach, przybliżona. ![]() Kiedy ostatnio się widzieliście? Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO? (o ile coś takiego jest ![]() Jak długo jesteście razem? Może tyle ![]() ![]() ![]() ![]() Hasło naszego wątku brzmi: Odległości się nie damy, bo swoich TŻtów bardzo Kochamy! ![]() ![]() ========================= ========================= ========= Uzupełnię swoją ankietę ![]() Twoje imię: Kasia Imię Twojego TŻ: Robert Wiek Twój: 18 Wiek TŻ: 20 Odległość, która was dzieli: Zakopane- Bytom Kiedy ostatnio się widzieliście?- w niedzielę - 25 lipca 2010 Co najbardziej przeszkadza Ci w byciu na odległość?- tęsknota, to, że nie zawsze mogę się przytulić. Ale najważniejsza jest Nasza Miłość, więc jakoś to będzie. ![]() Jak długo jesteście razem?- we wrześniu będą 2 lata. ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2010-07-29 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mocniej z każdym kilometrem- grupa wsparcia dla wizażanek w związku na odległo
Ahoj ahoj! Dołączam z chęcią do wątku jeśli można
![]() Twoje imię: Ola Imię Twojego TŻ: Paul Wiek Twój: 20 Wiek TŻ: 21 Odległość, która was dzieli: Warszawa - Manchester Kiedy ostatnio się widzieliście? 2 miesiące temu Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO? Jestem osobą która kocha bliskość fizyczną (choćby leżenie obok siebie czy siedzenie na kanapie) więc tego mi najbardziej brak. Jak długo jesteście razem? 17 miesięcy |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mocniej z każdym kilometrem- grupa wsparcia dla wizażanek w związku na odległo
Icksy, o witaj.
![]() Super, że ktoś się przyłączył. ![]() Jak się poznaliście? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to ja także
![]() Twoje imię: Paula Imię Twojego TŻ: Andrzej Wiek Twój: 18 Wiek TŻ: 18 Odległość, która was dzieli: 70km ![]() Kiedy ostatnio się widzieliście?- 13 dni temu Co najbardziej przeszkadza Ci w byciu na odległość?- tesknota, że nie moge wyjść z domu i zaraz być u niego ![]() Jak długo jesteście razem?- 7 miesiecy
#5 |
Zakorzenienie
|
Twoje imię: Justyna
Imię Twojego TŻ: Dawid Wiek Twój:20 Wiek TŻ:19 ![]() Odległość, która was dzieli: 330 km Kiedy ostatnio się widzieliście? miesiąc temu Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO? że nie można się przytulić, kiedy się tego najbardziej potrzebuje ![]() Jak długo jesteście razem? prawie 9 miesięcy Na szczęście już niedługo związek na odległość nie będzie mnie dotyczył, bo mój TŻ się przeprowadza do mojego miasta ![]() ale jak na razie jeszcze na Niego czekam i tęsknie... |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Twoje imię: Sylwia
Imię Twojego TŻ: Robert Wiek Twój: 17 Wiek TŻ: 18 Odległość, która was dzieli: Ostrow Wlkp- Sztokholm Kiedy ostatnio się widzieliście?- 17 lipca Co najbardziej przeszkadza Ci w byciu na odległość? Brak kontaktu fizycznego, ale to chyba zadna nowosc ![]() Jak dlugo jestescie razem? 2 i pol roku bedzie ![]() Ale nie ma sie co zalamywac, co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też się chcę przyłączyć
![]() Twoje imię: Agnieszka Imię Twojego TŻ: Bartek Wiek Twój: 19 Wiek TŻ: 20 Odległość, która was dzieli: ok. 300km Kiedy ostatnio się widzieliście? 18 lipca Co najbardziej przeszkadza Ci w byciu na odległość? najbardziej? Że nie możemy się na odległość dogadać i często się z tego powodu kłócimy ![]() Jak dlugo jestescie razem? 19 miesięcy Przyda mi się taka grupa wsparcia bo czasem jest naprawdę ciężko... I już samo czytanie Waszych postów podniosło mnie na duchu, bo widzę, że jest dużo osób, które mają o wiele dalej do swojego TŻa, niż ja do mojego. Ale razem damy radę ![]() Mam jeszcze pytanie do framebasics - jak często się widujecie i ile planujecie jeszcze być w ZNO? W ogóle ja bym do tej małej ankiety jeszcze dodała właśnie takie pytania: jak często się widujecie ze swoimi TŻami, jak długo jesteście już w ZNO i ile jeszcze to przypuszczalnie potrwa. Niekoniecznie dodać do ankiety, ale interesuje mnie to, więc jeśli macie ochotę, to piszcie ![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2010-07-28 o 01:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kurde wszystkie tutaj maja takie odległosci a ja 70 km
![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
70km to też na odległość
![]() ![]()
#11 |
Wtajemniczenie
|
Co prawda mój związek na odległość zacznie się po wakacjach (studia) , ale na samą myśl jest mi już ciężko, dlatego chyba moge już się zaliczyć do tej grupy
![]() Twoje imię: Natalia Imię Twojego TŻ: Dawid Wiek Twój: 19 Wiek TŻ: 19 Odległość, która was dzieli: Lublin - Biała Podlaska Kiedy ostatnio się widzieliście? 26 lipca 2010 Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO? brak ciepła jego ciała ![]() Jak długo jesteście razem? dzisiaj mija równiutko 3 lata i miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fakt faktem, kiedy rozmawia się z osobą przez te wszystkie kilometry, to łatwiej o kłótnię. Może dlatego, że nie widzimy wtedy reakcji tej osoby. Łatwo coś odebrać w inny sposób, niż było zamierzone niestety. ![]() Dobrze, że wątek się przydaje. Cieszę się bardzo i taki był mój cel. ![]() Planuję, żeby mój związek potrwał do końca życia, bo to jest mój wymarzony życiowy partner, z którym łączy mnie baaaaaaaaardzo wiele. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widujemy się wtedy, gdy jestem w Polsce, tj wakacje i okresy feriowe itd;p. Generalnie teraz jest z górki, po ukonczeniu szkoly planujemy razem zamieszkac. Gdzie? To zalezy od tego, gdzie podejme studia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle związki na odgległość to ciężka sprawa, jescze dochodzi to, że możemy się komunikować tylko przez komunikatory typu gadu/msn, telefon jest za drogi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dzielącej odległości uczymy się bardziej doceniać naszych Ukochanych i ich obecność. Bo przecież nie mamy ich za często... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Twoje imię: Marysia
Imię Twojego TŻ: Mikołaj Wiek Twój: 19 Wiek TŻ: 19 Odległość, która was dzieli: (np. Kraków-Warszawa, albo w kilometrach, przybliżona. ![]() Kiedy ostatnio się widzieliście? 54 dni temu Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO? (o ile coś takiego jest ![]() ![]() Jak długo jesteście razem? w piątke będzie 11miesięcy ![]()
#17 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale po wakacjach pewnie nadrobicie. ![]() ![]() ![]() Ja mogę przez telefon, gg, skype. Czasem wchodzimy pograć na kurnik. ![]() Cytat:
Właśnie. Oni też mam nadzieję doceniają to, że nas nie ma na każde skinienie obok i są wierni. ![]() Właśnie, jak to jest u Was z zaufaniem w takim związku? ![]() Cytat:
M & M. ![]() A nie możecie mieć oboje telefony w tej samej sieci? ![]() ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2010-07-28 o 11:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mielismy w tej samej sieci, ale on musial kupic angielska karte bo cos mu tam nie tego:P i tak przez te wszystkie dni rozmawialismy tylko dwa razy..
![]() z tym, ze nie wiem czy mnie stad nie wygonicie, bo moj tż, wraca we wrześniu..:P
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale już gorzej kiedy się mieszka w różnych krajach...wtedy już nie jest tak tanio ;/ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=12 Stonka;20979737]
No ale po wakacjach pewnie nadrobicie. ![]() ![]() ![]() Ja mogę przez telefon, gg, skype. Czasem wchodzimy pograć na kurnik. ![]() Hahaha, a myslalam ze tylko ja i moj TZ mamy takie pomysly, żeby grac na kurniku we 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko ja głównie przegrywam, no ale cóż. ![]() W co lubicie grać? ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2010-07-28 o 11:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
na stale na stale.. po jego powrocie miesiac będzie odległość 20km, a pozniej planujemy razem zamieszkac, no bo studia i tak dalej..
![]()
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W literaki i kalambury ![]() ![]() ![]() Co do listow to my mamy taki 'zwyczaj', ze piszemy sobie listy urodzinowe, a ze urodziny mam w walentnki, a on 2 dni po mnie [przeznaczenie ![]() ![]() ![]() Dobra, ale ja sie tu rozpisuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak dobrze, że nie jestem sama ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ja mogę się dołączyć od października, bo TŻ będzie studiował 350 km ode mnie
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Twoje imię: Beata Imię Twojego TŻ: Dawid Wiek Twój: 18 Wiek TŻ: 19 Odległość, która was dzieli: 350 km Kiedy ostatnio się widzieliście? na razie widzimy się kilka razy w tygodniu, po jego wyjeździe będziemy się widzieć raz na miesiąc (albo i nie) Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO? Brak ciepła, kontakty fizycznego, jego głosu... chyba wszystkiego Jak długo jesteście razem? Ponad rok
#27 |
Zakorzenienie
|
Hmm...
Czy ja się mogę dołączyć, ale ciut inaczej? Raczej wspierać doświadczeniem? Rozumiem Was, żyłam w takim związku ponad 6 lat, w tym rok po ślubie. Aktualnie razem, chociaż możliwa jest rozłąka, bo mój małż chce wyjechać za granicę do pracy. Co Wy na to?
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy w skromnych progach ![]() ![]() Jestem pelna podziwu, 6 lat to baaaardzo duzo, jak wam sie udalo tyle wytrzymac? i jak duza byla odleglosc miedzy wami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
600 km, ja ze śląska(Jaworzno), on z Warmii (Olsztyn)
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.