| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-04-06, 10:53 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-07 Lokalizacja: somewhere over the rainbow ;) 
				 | Pomóżcie mi dobrać dodatki...

to moja suknia, na dniach bede ja zamawiac - co o niej sadzicie? do niej planuje proste buty na platformie w stylu tych ze zdjecia, ale nie mam pojęcia co dalej? jaki welon moglby pasować do takiej sukni?? podobaja mi sie takie długie zawijane wokol reki, ale taki chyba nie bedzie tu pasowal? i jakie kwiaty?   
				__________________ How people treat you is their karma, how you react is yours. Wayne Dyer | 
|     |   | 
|  2011-04-06, 11:34 | #2 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: Pomóącie mi dobrać dodatki...

Cytat: 
 Co do bukietu - proponuje wydrukować/wywołać sobie zdjęcie sukni i przejść się po kwiaciarniach (najlepiej kilku) - pokaż suknię, przedstaw swój pomysł (jeśli masz) i wysłuchaj kwiaciarek, które w końcu mają doświadczenie w robieniu bukietów ślubnych. To samo tyczy się fryzury czy makijażu....często najlepszym wyjściem jest posłuchanie się osób, które mają do czynienia ze sprawami ślubnymi. W moim przypadku, przedstawienie mojego pomysłu i połaczeniu go z pomysłem kwiaciarki czy innych osób (które szykują PMkę na ten Wielki Dzień) przyniosło super efekty. 
				__________________ 10 lipiec 2010r.   | |
|     |   | 
|  2011-04-07, 08:53 | #3 | 
				 | 

Do konca wahalam sie miedzy dwoma modelami, przed chwilą znalazlam zdjecie tej drugiej sukni na all, widać jak wyglada na zywo i nie wiem czy dokonalam slusznego wyboru....pomozcie....   
				__________________ How people treat you is their karma, how you react is yours. Wayne Dyer | 
|     |   | 
|  2011-04-07, 11:04 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Welon może być długi jak i krótki   A koloru kwiatów nie dobiera się tylko do sukni  Tylko patrząc na cały wizerunek, czyli i na Ciebie... a nic o sobie nie napisałaś. Mogę Ci napisać, że będą tu pasować kwiaty takie jak storczyki, kalie, dalie i inne bardziej wytworne, oczywiście też róże. Możesz mieć bukiet typu kula, berło, biedermeier  Ale co do kolorów to za mało wiem. A co do sukni, to nie mając pojęcia o Twojej figurze też nie pomożemy, jedynie możemy powiedzieć, która nam się bardziej podoba... a ona ma się podobać Tobie nie nam  Mi akurat żadna nie przypadła do gustu, ale to po prostu nie mój styl   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-04-07, 11:07 | #5 | 
				 | 

wiec mam 25 lat, jasna cere, zielone oczy, jestem dosc wysoka i raczej szczupla wlosy mam hmm miodowe chyba   
|     |   | 
|  2011-04-08, 23:48 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Pomóżcie mi dobrać dodatki...

Rozumiem, że biżuterii też jeszcze nie masz i można zaszaleć   Kolory które podkreślą kolor Twoich oczu to róże, czerwienie i fiolety  Po Twoim opisie wydaje mi się, że raczej pastelowe kolory bardziej do Ciebie pasują... ale to trudno powiedzieć, mogę się mylić. Twoje suknie są z pogranicza stylu dworskiego, czyli bardzo strojnego  Do nich spokojnie możesz wybrać odważne i kolorowe dodatki. A jaki jest Twój ulubiony kolor?  Może w tym kierunku pójdziemy... bo tak to mogę Ci zaproponować masę dodatków, w przeróżnych kolorach i zestawieniach... a dobrze by było jakoś się ograniczyć   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-04-09, 07:47 | #7 | 
				 | 

hmm lubie pastelowe kolory - brudny roz, brzoskwinię, z mocniejszych koralowy, malinowy    
|     |   | 
|  2011-04-11, 22:32 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

malinkowy tez uwielbiam a co do sukni to mi sie 2 bardziej podoba  bardziej wspolczesna   
				__________________ You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven  How could so much love be inside of you                               | 
|     |   | 
|  2011-04-17, 06:25 | #9 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: małopolskie 
				 | 

nr 2 lepsza   | 
|     |   | 
|  2011-04-18, 15:37 | #10 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Moje Drogie! Mam podobny problem. Otóż w drugi dzień Świąt wychodzę za mąż - w moim przypadku to dopełnienie formalności  Mamy 2 dzieci, więc nie idę w białej sukni, tylko takiej jak na foto.  Mam problem z kwiatami: nie chcę wiązanki, tylko luźny bukiet z tulipanów. I zaczyna się problem, bo nie wiem, w jakim kolorze mają one być! Może mi pomożecie? A co do butów - praktycznie ich nie widać... | 
|     |   | 
|  2011-04-18, 16:33 | #11 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

fajna sukienka i buty  ponieważ butki masz jasne myślę, że fajnym ślubnym centrum byłby właśnie z białych czy smietankowych tulipanów bukiet. będzie odświętnie i prosto. Mozgłyby też chyba być jakies takie herbaciane | 
|     |   | 
|  2011-04-19, 09:47 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Dzięki  Powiem szczerze, że zastanawiałam się nad jakimiś ciemnymi... Chociaż ciotka "elegantka" też radziła jasne kwiatki. Chyba faktycznie taki jasne kupię   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.