|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocyy !!!
Cześć. Jestem Wiola
![]() ![]() Mam nadzieję, że znajdę dla siebie jakąś dietę i być może tym samym będę mogła pomóc innym. I raczej nie coś typu dieta-cud w 2tygodnie, ale do wakacji jest jeszcze co najmniej 3miesiące ![]() Edytowane przez ginger165 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomocyy !!!
Cytat:
![]() ja Ci mogę polecić Dukana, sama schudłam od początku roku 10 kg. ale warunkiem jest dokładne przeczytanie książki, bo to dieta, któą można sobie zaszkodzić ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja polecam drowe odżywianie, przez 7 i pół miesiąca schudłam prawie 25 kg
![]() ![]() 5 regularnych posiłków+ ruch =piękna sylwetka ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
polecam diete bez chleba i zamulaczy czyli ryz ,ziemniaki ,makarony,zamiast tego cala sterta warzyw i owocow ,jedz wtedy kiedy jestes glodna ale chrupaj marchewke, jablka,papryke,seler naciowy,wyeliminuj weglowodany to one powoduja ochote na cos slodkiego i uczucie glodu ,wzbogadz swoja diete w wiecej mikroelementow a przestaniesz podjadac miedzy posilkami i skurczysz zoladek,, rob koktajle owocowe zamiast cukru banana,jak cos to sluze przepisami.3mam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
DUKAN CI POMOZE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jedyyna Czas edycji: 2011-03-19 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
patrysina
|
a skąd pomysł by schudnąć aż tyle? przy Twoim wzroście? Dukan jest skuteczny ale w tym wieku wystarczy się więcej ruszać i kg same uciekają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam. Sama mam podobny problem, tzn. martwię się mojš sylwetkš. Własnie dlatego dopiero co załozylam to konto, bo nie mam motywacji, mozliwosci i wsparcia. Ginger165, podobnie jak Tobie trudno jest mi się zmobilizować, żyję w stresie, potrzebuje dużo czekolady
![]() ![]() Jezu! ;D Czy po tym długim wywodzie mialybyscie sile mnie wesprzec i ewentualnie zaszczycic, jakimis swoimi przmysleniami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A ja zapraszam na forum:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514361 Mamy już 26 osób, które co tydzień porównują swoje wyniki ![]() Kolejne wyniki jutro, 23 marca )
06 lutego - 126,8 kg 20 lutego - 121,5 kg 09 marca - 120,2 kg (6,6 kg po miesiącu) 23 marca - 114,9 kg 06 kwietnia - 114,3 kg (12,5 kg po 2 miesiącach) 20 kwietnia - 108,0 kg 09 maja - 108,3 kg (18,5 kg po 3 miesiącach) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
ja jestem na dukanie dokłądnie od 21.lutego.. od tego czasu schudłąm 12 kg mam 174 wzrostu ważyłam 88 kg chce schudnąc jeszcze 10, aby móc przejsc na 3 fazę.,. teraz jestem na 2 fazie i zauważyłam, ze od tygodnia moja waga nie drgnęła ani 10dkg.. ale cóż mimo kryzysu nie moge się załamać bo muszę jeszcze duużo kilo zrzucić, życzę Wszystkim powodzenia i wytrwałości. JA osobiscie polecam dukana, byłam na wielu dietach i nigdy nie było takich rezulkatów jak teraz,,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
B. dziękuję za odp. na pewno dostosuję się z makaronem, ryżem (wiem, niby ten indeks glikemiczny) i ziemniakami jednak będę musiala się stopniowo odzwyczaic od chleba, z czym będzie już trudniej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i ja jedząc chleb i inne razowe makarony, kasze itp, schudłam parę kilo, fakt, że część węglowodanów zastąpiłam jogurtem naturalnym, co mnie dość zaskoczyło, z dżemikiem dietetycznym, albo suszonymi owocami na późną kolację zamiast chleba daje radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.