![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
od 1 marca do lata :)
Witam was wszystkie, których niepokoi wasza waga i dla własnego lepszego samopoczucia zdecydowałyście się zrzucić kilka kilogramów. Waze 70 kg przy wzroscie gdzie 175, może trochę więcej moje BMI jest prawidłowe. Ni mam kompleksów ani kłopotów, tylko moim zdaniem lepiej wziąc się za siebie teraz niż zapuścić się całkiem. Pomyślałam, że założę ten wątek, bo fajnie mieć oparcie w ludziach takich jak ja, wymieniać się doświadczeniami, pomysłami i radami. Odchudzałam się kilkanaście razy, w tamtym roku schudłam do wagi 61 kg, ale wyglądałam paskudnie, widać mi było żebra, a piersi zanikły całkowicie. Moim celem jest osiągnięcie 64-65 kg i utrzymanie wagi oraz wyrzeźbienie ud i mięśni brzucha. Dlatego planuję od 1 marca przejść na dietę do czasu pogody odpowiedniej do joggingu, jazdy rowerem. Na razie ćwiczyć nie będę - ewentualnie brzuszki, ponieważ w domu szybko mi się nudzą ćwiczenia, a siłownia jest dla mnie zbyt drogim wydatkiem. W czerwcu wyprowadzam się do domu jednorodzinnego na przedmiesciach, więc myślę że zacznę biegać z pupilem , tym bardziej że okolica sprzyja - łaki, lasy. Zapraszam wszystkie zdeterminowane panie do wspólnego odchudzania, które chcą pokazac swoje piękne ciało na plaży w wakacje
![]() Edytowane przez polamanyludzik Czas edycji: 2011-02-19 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: od 1 marca do lata :)
Witam
![]() chętnie się przyłączę do wspólnego odchudzania. a jak udało Ci się schudnąć do 61 kg? ja mam 165 cm wzrostu ważę 59kg. jeszcze niedawno ważyłam 55. było mi z tym całkiem dobrze, ale chciałabym ważyć 53kg. musi się udać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dieta 1200kcal + 2 razy siłownia w tygodniu, potem trochę na dukanie a potem obzerstwo ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam 174cm i ważę 61 kg ( rok temu ważyłam 66kg), więc nie zależy mi aż tak bardzo na zrzuceniu kilogramów, ale na utracie centymetrów. Zawsze się zastanawiałam jak to jest, gdy dziewczyna o takim samym wzroście i takiej samej wadze jest dużo szczuplejsza ode mnie :/ no, ale cóż.. taka natura Także do dzzieła dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mogę i ja się przyłączyć?W ciąży przytyłam 30kg i z 49kg zrobiło się 79kg.A teraz po roku jest 65kg.Zdrowa dieta plus 6W i cm spadają ale brzuszek jakby flak.Do 15 maja (komunia męża siostrzenicy) muszę zrzucić do 55kg.
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja w sumie już od dziś jestem na diecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja zaczynam dzis
![]() najgorzej bedzie odmowic sobie slodyczyy ;/ a chpisow nie jem juz chyba 3 miesiace i jestem z siebie dumna ![]() ![]() Edytowane przez alunkaa Czas edycji: 2011-02-21 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hej
jeśli mogę to i ja sie przyłączę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zatem dzieczyny zaczynymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() tez sie chetnie przyłącze bo juz tyle zwlekalam, ze az mi glupio. i co najgorsze sama siebie oszukuje, szok zero silnej woli ![]() a tak na powaznie to zawsze latwiej odchudza mi sie w wakacje, bo wiecej godz spedzam w pracy i nie mam czasu myslec o jedzeniu, a teraz zima, gora 4godz w pracy i tylko siedze i wyjadam z półek ![]() ![]() chce schudnac 5kg i je utrzymac. zaczynam od dzis diete warzywno owocowa, na pare dni ile dam rade, zeby oczyscic sie troche i potem dodam zboża i jogurty i bo uzależniona od mleka jestem ![]() tylko ten piernik upieczony wczoraj kusi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Z chcią się przyłączę . Ja niestety ważę już 76 przy wzroście 167 i nie wiem w którym momencie przegięłam. Chyba w tym gdzie przekroczyłam 58kg. ha ha ha
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja też chętnie się przyłącze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
A czy probowalyscie hula-hop ? podobno dziala. sama jakis czas cwiczylam ale nie bylo widocznych efektow bo za malo czasu na to poswiecalam. wiec nie wiem.. moze warto probowac?
Edytowane przez alunkaa Czas edycji: 2011-02-22 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej, pozwólcie, że się przyłączę
![]() Dukana i ogólne dbanie o siebie zaczęłam w jakoś w lipcu. Udało mi się schudnąć 12 kg (teraz ważę 54 kg przy 170 cm wzroostu) i czuję się z tym świetnie ![]() Teraz potrzebuję wsparcia żeby wytrwać i nie wrócić do starych, złych nawyków. Wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z dietą życzę powodzenia i dużo wytrwałości !
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, który to już wątek, no ale co tam
![]() Na R od piątku ![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
witajcie,
chętnie się przyłączę.. ja widzę tu same chudzinki chcą się odchudzać ![]() ja stosuję metodę Montignac, to znaczy zaczynam od 1 marca + ćwiczenia i liczę na Wasze wsparcie ![]() pozdrawiam, ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() jak się nauczyć??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Równiez się przyłączam - 172/3cm i 76kg.
Ma być 1200 kcal, i conajmniej 3 razy w tygodniu ruch. Zaczynam jak wrócę z ferii do Warszawy (niedziela), póki co postaram się ograniczyc słodycze i śmieciowe jedzenie i jeździc jak najwięcej na snowboardzie ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ja też się przyłączam, zaczęłam dzisiaj. Mam 168 cm, ważę 70 kg, chciałabym 55. Póki co zero ruchu, w przyszłym tyg zapiszę się na siłownię, tym razem będę na nią chodzić. Jestem na diecie vitalii, zobaczymy co z tego będzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Można się przyłączyć? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę boję się, że szybko stracę motywację, ale na razie nie daję za wygraną! Mam nadzieję, ze mi się uda ![]() ![]()
15.10.2012 - 58,7 kg będzie - 50 kg ![]() odwyk ![]() bez słodyczy już 16 dni ![]() Edytowane przez KisseQ Czas edycji: 2011-02-24 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dot : od 1 marca do lata :)
Cytat:
![]() no to trzeba wyciągnąc hula-hoop ze strychu;-) hi hi witam nowe dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
To i ja dołączę, chcę zrzucić 6, max 7 kg i utrzymać wagę
![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim największym problemem jest duży brzuch (2 ciąże), ale i przez moje obżarstwo ![]() Jakie ćwiczenia stsoujesz na brzuch? Czy ktoś próbował ćwiczenia 6 Weidera? Są ciężkie, ale podobno dają niezłe rezultaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witam ja również chciałabym się dołączyć ale pewnie zrobię to dopiero 1 marca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nessy23 mam pytanie co to ONZ ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie na zawołanie--->https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post25287740
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nessy23 dziękuję za odpowiedz
![]() BelovedMoon no pewnie że możesz zapraszamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.