|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() sztuczne rzęsy .
Myśle ze ten wątek tutaj pasuje, mam nadzieje ze sie nie myle
![]() Planuje wyjazd i chciałabym przedłuzyć/ zagęścic sztucznie rzęsy. . Niestety moj budżet nie moze na tym za bardzo ucierpieć bo sumiennie odkładałam pieniążki . Czy moze ktoraś z Was kochane wie gdzie/kto robi sztuczne rzęsy w okolicach trójmiasta . Maksymalna cena no hmm chcialabym 100zl .. Mam nadzieje, że jakos mi pomożecie bo nie moge przestac o tym myslec a wszystkie babki ktore znam maja juz zajęte terminy . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: sztuczne rzęsy .
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Poszukaj ofert na stronach zakupów grupowych - dla Wrocławia co tydzień jest jakas oferta zagęszczania rzęs 100zł zamiast 250zł itp.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28564239]samo przedłużenie to może się zmieścisz a potem doróbki?bo takie rzęsy nie są na stałe.[/QUOTE]
takie rzęsy zazwyczaj się trzymają +/- miesiąc, średnia cena to 150-200 (za jeden zabieg a jezeli ktoś chce mieć cały czas to musi co miesiąc przedłużać) okolice Trójmiasta.. tu już nie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Tak oczywiscie wiem, że trzeba dopelniać ale chcialabym sie teraz umowić i zaplacic ok 100zl dopelnienie to pozniej spokojnie .
Czy tutaj nie ma nikogo z trojmiasta kto moglby polecic coś dobrego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja wiem ze w szczecinie jest fajna Pani
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś założy Ci za mniej niż sto złotych, to będziesz miała gluty a nie rzęsy - bo zwyczajnie nie opłaca się marnować czasu i materiałów. Kup sobie lepiej dobry tusz.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Najlepiej poszukać kogoś znajomego. Mi proponowała mama mojej przyjaciółki za 50 zł, jednak mnie wystarczają moje rzęsy i tak jak mpt radzę Ci po prostu zainwestować w dobry tusz i zalotkę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.