|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Morfologia, a marihuana
Witaaajcie, z góry przepraszam - być może umieściłam temat w nieodpowiednim dziale, ale nie miałam pojęcia, w jakim.
Mam pytanie dotyczące marihuany. Mianowicie : czy przy robieniu sobie badań krwi (morfologia + żelazo) po paleniu maryśki w owych badaniach coś wyjdzie? Jeśli tak, to ile mniej więcej należy odczekać po paleniu, by zrobić badania, które wyszłyby, że tak powiem, czyste ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Dot.: Morfologia, a marihuana
zeby probowali wykryc maryche to trzeba isc na konkretne badania. przeciez nie robia tego wszystkim. jak masz na skierowaniu morfologia, zelazo to tylko te badania sa wykonywane, bo za inne nikt nie zaplaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nie wiem ile masz lat ale mi to strasznie przypomina badania okresowe w gimnazjum
![]() ![]() D Jasiu Karuzela... Ale tego sie wtedy nie wiedzialo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Matko. A od kiedy masz w typowym badaniu morfologicznym coś takiego jak: "THC"? Nie wiem skąd wszystkim taka głupota do głowy przychodzi. Nikt nie będzie robił Ci po kątach specjalnie badania, żeby sprawdzić czy popalasz, bo za to się płaci. Morfologia plus żelazo to morfologia plus żelazo i nic innego tam nie będzie.
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak jak pisały dziewczyny: morfologia i żelazo to nie badania na obecność narkotyków, nikt tam "przypadkiem" ich nie znajdzie.
Btw testy na obecność narkotyków przeprowadza się raczej badając próbkę moczu, potem ewentualnie bada się włosy i paznokcie. A co do pytania "jak długo trzeba czekać"- kilka miesięcy, marihuana (ponoć) jest wykrywalna w moczu do sześciu miesięcy po. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
musiałabyś iść na testy na obecność narkotyków. więc spokojnie, nikt niepowołany nie dowie sie, ze przypalsz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.