|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Neurolog dziecięcy - Bydgoszcz - pilne
Witam,
Ma ktoś może namiar na sprawdzonego i dobrego lekarza neurologa dziecięcego w Bydgoszczy?? Sprawa dość pilna, chodzi o chłopca trzymiesięcznego u którego pediatra stwierdził napięcie mięśniowe i trzeba to zdiagnozować, prędzej Mały był badany przez lekarza neurologa który nie stwierdził żadnych nieprawidłowości. Lekarz może być na NFZ albo przyjmować prywatnie - najważniejsze by był dobry i nie odesłał bezradnej matki z kwitkiem. Czekam na Waszą pomoc. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Neurolog dziecięcy - Bydgoszcz - pilne
Nie wiem gdziep rzyjmuje ale ja polecam doktor Martynowską. Jest ordynatorem oddziału Neurologii dziecięcej. Chwilowo oddział znajduje się w szpitalu Wojskowym.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja moge polecić neurologa z Torunia w razie co.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
hej ja chodziłam z małym do neurolog Baranowskiej- Zielińskiej w szpitalu JURASZA to jest neurolog dziecięcy może byc a nie polecam pani Słaboszewskiej z Dwójki
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza rehabilitantka poleca dr Martynowską, ona przyjmuje u Gizińskich na leśnym i jak widze na stronie wizyta kosztuje 80zł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Jestem żonką