|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chcieć to móc:)
Witam!Mam na imie Barbara i mam 42 lata.Zmobilizowałam się i chece przejsc "wiosenno-letnią"metamorfoze.
![]() CZWICZENIA ![]() 1.Bardzo ważna jest prawidłowa rozgrzewka,ktora rozciąga miesnię i chroni nas przed kontuzją w czasie cwiczen własciwych.(powinna trawc co najmniej 7 min)Moja przykładowa rozgrzewka: -skręty tułowia, -bieg w miejscu, -rozgrzenie stawów(głowa,ramiona,tułó w,nadgarstki,biodra,pachw iny,kolana i staw skokowy). 2.Cwiczenia na płaski brzuch.Tu genialnie sprawdza się 6 weidera jest to zestaw cwiczen, ktore bardzo fajnie modelują brzuch. 3.Trening Interwałowy polega on na przemienny bieganiu 30s truchtem a 10 sprintem i tak na przemian(25min tego treningu pozwala spalic wiecej tkanki tłuszczowej niz 60min treningu areobowego)przy czym trzeba pamiętac , że treningu interwałowego nie mozemy łaczyc z treningiem siłowym np. jezeli w poniedzialem robimy t. interwałowy to juz nie robiamy innych cwiczen. 4.Cwiczenia na jędrny biust np. damskie pompki 5.Cwiczenia na zgrabne nogi -głebokie przysiady, - Unoszenie naprzemiennie nóg w bok. Pamietajmy również o sumplementach diety.Ja bardzo polecam C.L.A z zieloną herbata ![]() CIEKAWOSTKA!!! ![]() ![]() Na dzisiaj to już koniec.Do zobaczenia za dni kilka.Wtedy dodam dalsze punkty mojej metamorfozy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.