|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki kolor, makijaz, jaki typ???lato zima??
jaki kolor , jak paleta barw, jaki makijaz jest dla mnie skazany
mam male oczka, piwny kolorek, ciemne wloski, raczej blada cere, opalam sie na czerwowo potem brazowieje twarzy nie opalam bo i tak byl by czerwona hmm co jeszcze ee nie wstydze sie zobaczcie fotki.....i poradzcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: jaki kolor, makijaz, jaki typ???lato zima??
Nie jestem ekspertką, bo sama prosiłam o pomoc doświadczone wizażanki
![]() Coś tam mi świta, że pasujesz do lata-zimy albo do zimy południowej chyba też. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm niewiem co mam napisac jeszcze...
kolor wlosow naturalny jak na zdjeciach ciemny braz opalam sie raczej na czerwono dopiero potem brazowieje oczy juz mowilam piwne piegi- raczej nie usta chyab widac na zdjeciu cera blada zarozowiona lyb raczej czerwona nawet - wrazliwa i to dlatego niewiem co jeszcze
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
aa w jakich kolorach czuje sie dobrze
prawie w kazdym jesli chodzi o makiajaz to brazy z fioletami a ubrania hmmm roznie czern ale zawsze z jakims mocnym kolorem , czerwien , niebiseki roznie to bywa
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
aaaa strasznie lubie chinskie wdzianka:P
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.