|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wymienię się kosmetykami , warto!!
hej dziewczyny chciałabym sie wymeinić kosmetykami
poniżej znajdziecie liste kosmetyków , które mam na wymiane i ktore chciałabym mieć ![]() Kosmetyki , które posiadam na wymianę : -nowa mascara miss sporty lash millionaire, odcień 003 carbon chic nieużywany kolor czarny -8ml -pomadka firma dior odcień 680 high shine zużycie 2/5 -pomadka z clinique long last lipsstock kolor szminki krwista czerwnień , nie ma napisanego odcienia , użyta 2 razy -błyszczyk 2 w 1 z estee lauder odcień 104 fresh berry i 308 plum (uzyte 2 razy) -cień z estee lauder kolor 13 pale moon użyty 4-5 ray - róż do policzków z clinique odcień 20 bashful plus zużycie 1/5 -krem nawilżający z clinique ( ten żółty) nowa próbka 15 ml, drugi 30 ml -3 próbki podkłądu max factor lasting performance odcień 106 natural beige (każda probka - 3ml) -nowy clinique liquid facial soap mild (ten z zielonym opadowaniem) probka 15 ml i 30 ml ![]() chyba tyle ![]() Lista rzeczy , ktore chcę : -próbki podkładów kryjących -sypki puder transparentny -pedzel do pudru sypkiego -lakiery do pasnokci matowe kolory - i cos fajnego
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię się kosmetykami , warto!!
coś u mnie za oba mydła Clinique i oba kremy?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Bym była chętna na krem nawilżający z Clinique ( ten żółty) nowa próbka 15 ml.W zamian mogę oddać 11 ml podkładu korygującego z LRP i pędzel do pudru sypkiego Mario Luigi.Zajrzyj jeszcze do mojego wątku,może coś Cię zainteresuje
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
może coś u mnie
za: nowa mascara miss sporty lash millionaire, odcień 003 carbon chic nieużywany kolor czarny -8ml mam lakier brązowy - gorzka czekolada bez brokatu, pojemność chyba 2 ml? może więcej
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
mogę się wymienić tymi małymi (żel lub krem) za próbki tego podkładu jesli okaże sie dobry wezme wiecej i vwymienimy sie znów , co ty na to
?? ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
mogę się wymienić tymi małymi (żel lub krem) za próbki tego podkładu jesli okaże sie dobry wezme wiecej i vwymienimy sie znów , co ty na to ??
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

poniżej znajdziecie liste kosmetyków , które mam na wymiane i ktore chciałabym mieć