|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nudny blond... czy bardziej nie pasowałoby coś innego?
Od 5 lat moje włosy są takie same... długie i blond. Chciałabym w końcu coś zmienić... Myślę nad czekoladowym brązem, boję się tylko że nie będę dobrze się czuć po takiej zmianie... Wszyscy znajomi pytani o zdanie na ten temat mówią że widzą mnie tylko w blondzie, a to zdecydowanie nie ułatwia mi zadania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: nudny blond... czy bardziej nie pasowałoby coś innego?
Może na początek jasny orzechowy brąz? Później zawsze można przyciemnić, a w drugą stronę trudniej
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
o tak brąz będzie dla ciebie lepszy niż blond!
Jestem Za ta przemianą! Zacznij od jaśniejszych odcieni, aż dojdziesz do tego odcienia, w którym będziesz się najlepiej czuła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja Cię widzę w jakimś karmelku..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Też jestem za karmelowym kolorem
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale z Ciebie śliczna dziewczyna. Myślę, że w brązie będziesz wyglądać super, spróbuj.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dziękuję ZawszeBoska
![]() Bardzo podoba mi się karmelowy odcień, jednak boję się że jest zbyt ciepły do mojego typu urody... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Masz tak piękne blond włosy, że bardzo odradzam Ci jakąkolwiek zmianę. Lepsze jest wrogiem dobrego
![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super Ci ten blond pasuje, jesteś jedną z nielicznych osób, które w blondzie właśnie nie wyglądają nudno i nijak. Natomiast uważam, że w brązie będziesz wyglądała mdło i pospolicie, zwłaszcza w czekoladowym, za ciepły. Ja bym na Twoim miejscu rozjaśniła jeszcze włosy w kierunku srebra (coś jak na pierwszym zdjęciu tylko bardziej), z tym że bez przesady żeby nie wyszły białe. Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Poza tym mam wrażenie, że brąz jest na wizażu jakąś uniwersalną radą - w każdym prawie wątku na Metamorfozach kiedy pada kwestia włosów autorki nieodmiennie doradza się jej brąz... Heh i "grzywka na bok/ukos" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
pozostań przy blondzie. Brąz na blond położony będzie się szybko wymywał. Częste farbowanie = zniszczone włosy
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tak, uważam, że z tą grzywką i blondem wyglądasz super - troszkę zadziornie.
![]() Kiedyś było pełno blondynek, a teraz jest mnóstwo brunetek - na pewno się wyróżniasz i jesteś bardziej zauważalne. Sama bym się przefarbowała na blond, gdyby mi pasował. ![]() Wyglądasz pięknie, ani fryzury, ani kolory nie zmieniaj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a może rudy?? masz zielone oczy i głaską cerę to by sie nie gryzło. Grzywka jest moim zdaniem idealna. Gdybyś się w rudym nie czuła to rudości sie szybko zmywają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
śliczy masz kolorek włosów! nic nie zmieniaj!!! bardzo ładny odcień,może spróbuj jakiś odmian blondu teraz modny jest złoty blond,sama się przefarbowałam i jestem zadowolona,a tak na marginesie;to też często nudził mi się mój kolorek -pasemka jasny blond,więc zmieniałam od brązów,czerwonych pasemek,potem żałowałam, wracałam do blondu,wszystkim podobałam się w blondzie i przyznaję im rację,w blondach cera jest rozświetlona......promien na,polecam złoty blond garniera;garnier nutrisse nr73
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.