|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szkoła, angielski
Witam serdecznie.
Piszę tutaj, dlatego że nie mam kogo poprosić o pomoc. Miałam do zrobienia prace na angielski, nie długą. Mam już wszystko napisane po angielsku, chciała bym tylko aby może ktoś mi to sprawdził. Jeżeli ktoś by był chętny, może poprosiła bym u numer gg, i bym przesłała. Mam to na jutro, napisałam na brudno, myślę że bardzo dużo błędów nie będzie, ale chciała bym dostać 5 bo zależy mi na ocenie. ![]() Dziękuję bardzo za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szkoła, angielski
Wpisz tekst do lang-8 (portal, na którym ludzie piszą teksty w różnych językach, a native speakerzy poprawiają błędy), wtedy będziesz miała pewność, że tekst jest napisany poprawnie, a jeśli nie to masz na priv mój e-mail
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie wiem w jakiej szkole jesteś, ale nauczyciel raczej zauważy co pisałaś ty, a co native speaker poprawił. Szczególnie jeżeli u średniej uczennicy pojawi się bezbłędna praca
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Chciałam powiedzieć że ja sama napisałam tą prace. Na swoim poziomie, a wiadomo, że błędy mogłam jakieś mieć, dlatego prosiłam tylko o sprawdzenie czy nie ma większych błędów, a nie o to aby ktoś za mnie idealnie ją napisał.
![]() ![]() Dałam koleżance do sprawdzenia, miałam małe błędy literowe, albo np. zapomniałam gdzieś napisać chociaż by a, i dostałam 5- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.