|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Beyonce-Heat ;)NIEAKTUALNE! ![]() Witam ![]() Chętnie wymienie tester Beyonce-Heat, edp, bez korka, pojemność 100 ml z ubytkiem ciężko określić ile gdyż nie był flakon fabrycznie pełen, pojemność kończyła się za zgrubieniem (zaznacze na zdjęciu o czym mówie), ja zużyłam ok 5 ml? ![]() a także to co na tym wątku -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post26671858 Moja wish: 1. ChD - Miss Dior Cherie 2. Givenchy - Ange Ou Demon 3. CK - Euphoria Można kusić: 4. TM - Alien (obojętnie, która wersja) 5. Ewentualnie YSL-Cinema (może być też Festival, bo nie znam zapachu) ![]() ![]() w gre wchodzą również próbki i odlewki, którymi nie gardze ![]() można także kusić innymi zapachami ![]() Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-05-04 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Beyonce-Heat ;)
hej
dziękuję za info ![]() akurat planuję w tym tygodniu kliknąć setkę na all, bo ceny fajnie poszły w dół ![]() a co by Cię u mnie interesowało? bo z perfum w tej pojemności i tej półki cenowej to u mnie marnie ![]() z Twojej wish (i to nie do końca) mam tylko odrobinkę Euphorii Blossom (ok 7ml, odlewka) edit. troszkę z pachnących dołożyłam, to może akurat coś w oko wpadnie ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-05-04 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to co wymieniłaś oddam
![]() OLAY Total Effects 7x Krem na dzień SPF 15, 50ml, w zafoliowanym kartoniku DKNY Be Delicious NIGHT - 5ml DKNY Be Delicious Fresh Blossom Juiced 5ml DKNY Be Delicious Juiced 5ml i Euphoria Blossom 7/10ml jeszcze Ci dorzucę jakieś próbeczki ![]() acha bo mam chyba tylko 1 atomizer 5 mililitrowy, więc dwa DKNY mogłyby być ewentualnie w samplerkach 2.5ml? (samplerki są ze sprayem, koreczkiem itd) zresztą jeszcze sprawdzę rano, bo może atomki znajdę ![]() jeżeli Ci pasuje wymiana to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
mam paris hilton can can fm diaomonds oriflame diamond musk oriflame laleczke kiwi z kilka psikow euphorii
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.