|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Niemożliwe... ? A jednak ! :D Czyli jak rozprawiam się z tym co mnie wkurza! :D
Przyznam szczerze, bez bicia, że nie zaglądam tutaj często.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do diet. Powiedziałam, że nigdy żadna tak naprawdę mi nic nie dała... W moim wypadku było tak: kiedy coś zaczynałam na początku było dobrze, ograniczałam pieczywo i makarony (które uwielbiam), w ogóle to nie jadłam więcej niż 1000 kalorii/1200 dziennie. W czasie tygodnia szło mi bardzo dobrze trochę chudłam i byłam z siebie zadowolona, gorzej jednak było gdy przychodził weekend. Albo raczej sobotni wieczór, który wyglądał tak, że wyjadałam wszystko z lodówki i już następnego dnia byłam cięższa o to co schudłam i dodatkowo kilogram... Nieciekawie, no nie? Dalej mogę wam powiedzieć że było jeszcze gorzej, następnego dnia byłam na siebie zła, w złości stwierdzałam, że skoro nie mam silnej woli to po co w ogóle próbować... No nic w każdym razie poddawałam się... Kiedy chciałam zacząć od nowa tego samego dnia mówiłam dzisiaj będzie ostatni dzień przed dietą więc miałam ucztę, chyba nie muszę dodawać że diety żadnej nie było... I tak w kółko ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na razie pozdrawiam wszystkie wizażanki, i osoby z podobnymi zamiarami zrzucenia przed latem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez delia14 Czas edycji: 2011-04-10 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niemożliwe... ? A jednak ! :D Czyli jak rozprawiam się z tym co mnie wkurza! :D
motywujące zdjęcie
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemożliwe... ? A jednak ! :D Czyli jak rozprawiam się z tym co mnie wkurza! :D
skąd ja znam to od-jutra-dietowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Do Inki : zdjęcie jest faktycznie bardzo motywujące... ahhh, tylko pozazdrościć. Do wakacji może ja takie dodam
![]() ![]() Do Ilsy: Oj, no to widzę, że nie jestem sama ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Życze powodzenia, bo ja niestety na podobnym etapie jestem ;/ A "całę życie na diecie" znam baaardzo dobrze bo ze mną jest tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.