|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co byście mi zaproponowali na moje długie włosy?
Cześć!
![]() Chciałabym abyście mi co nieco doradzili. Mam długie włosy, raczej zdrowe, nie za cienkie nie za grube, proste. Lubię mieć je gęste i puszyste, więc wybieram szampony i odżywki maxymalnie pogrubiające. Zdjęcia są dość stare, bo robione ponad rok temu. Są kasztanowe a w słoneczku bardziej podchodzą pod rudo-kasztanowe, co widać na zdjęciu pierwszym. Troszkę są tam pokręcone, bo często robię na noc warkocza aby się nie płątały ![]() ![]() ![]() Załączam zdjęcia. Edytowane przez Patulinka Czas edycji: 2010-07-18 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co byście mi zaproponowali na moje długie włosy?
Nie obraź się, ale nie podobają mi się, jak dla mnie są zbyt długie, ścięłabym je jakoś ładnie
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie obrażam się o coś takiego!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Świetne masz włosy, można wiele z nimi zrobić. Chyba nie zrobiłabym grzywki, może pocieniowała je nieco i ścięła na trójkąt? Długość? Może za biust? Zawsze to jakaś zmiana, a przeciez jeżeli nie bedzie Ci się podobało możesz znowu zapuszczać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję, też tak myślałam i tak właśnie zrobię. Za kilka dni dodam zdjęcia nowej fryzurki. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.