|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak tanio dojechać na Cypr.
Hej. Planuje wyjechac z maju na Cypr. tylko że mam ograniczone fundusze. I chciałabym abyście podpowiedziały jak tanio dotrzeć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak tanio dojechać na Cypr.
Chcesz DOJECHAĆ na Cypr? To musisz dostac sie do Turcji, a nastepnie musisz przejechac morze.
Aczkolwiek osobiscie polecam samolot.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co to znaczy ograniczony fundusz?
Dla mnie może to być np. 500zł, dla innego 50zł, a dla sąsiadki 50000zł ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź to: http:/ /www.koniecswiata. net/jak-tanio-dojechac/widok-kraju/ ?tx_gronkst4t[country_id]=52&tx_gronkst4t[flashBackPID]=2348
![]() Wklej bez spacji [jak wrzuciłam cały link to wycięło]. Gdzieś ostatnio te widziałam tanie bilety, ale nie pamiętam gdzie. Jak się będę trochę lepiej czułą to poszukam. Dużo masz czasu na ich zakup? Bo najlepiej to czekać na okazje.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-04-12 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.