|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zrobic takie oczka??
Mam pytanie bo za bardzo nei znam sie na makijazach. Moblybyscie mi podac potrzebne kosmetyki do zrobienia czegos tkaiego plus kolor cieni, kredki itp oraz moze jakis maly pokaz jak co sie robi.
![]() http://www.mercedesterrell.com/galle...s/IMG_0042.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
wyszukaj dymny, dymiony, czarny - znajdziesz
![]() co chwila się pojawia taki wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zrobic takie oczka??
polecam czarny eyeliner lub wilgotna kredkę i np.potrojne cienie Bourjois(gris-czyli szare)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a jak z malych oczek zrobic duze ????? bo ja sie zupelnie nie znam
![]() najlepiej zebym tak wygladala ael mam male oczka i jakzrobic zeby cos z nich wyciagnac
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
eh slaba fotke wyslam ale chodzi o to ze jak sie usmiecham to prawie oczu mi nie widac eh.....
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie mam pojecia jak sie malowac zeby wyoeksponowac oczy niby jak sie ma male oczy to sie nie maluje gornej powieki tylko dolna ale jak ja sie tak wymalyje a raczej sprubuje to juz w ogole dziwnie wygladam
a to zdjecie u gory to kumpela mnie jakos tak ladniej wymalowala ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.