|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
jakie ramiączka?
witam
![]() potrzebuję pilnie porady. Kupiłam sukienkę, która jest bez ramiączek, a są mi one niezbędne, gdyż mam mały biust :C Planuję doszyć czarne ramiączka jutro u krawcowej, ale chciałabym wiedzieć jakie mi polecacie grube czy cieńsze? Macie może jakiś inny pomysł? Załączam zdjęcie i mam nadzieję, że odpowiecie. http://img717.imageshack.us/i/dxla55...040967381.jpg/
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie ramiączka?
Szersze jak pasek w talii w kolorze czarnym czyli dla mnie klasyka ,lub kilka cieńszych białych na każdym ramieniu co nada sukience lekki fason.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A jakby tak dać po trzy cienkie z każdej strony. I wtedy na każdym ramieniu byłyby dwa czarne, a po środku biały
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
http://img853.imageshack.us/i/dxla55...40967381c.jpg/
tak to ostatecznie może wyglądać. przepraszam za niedokładność - prawe palce połamane. Efekt niezły?
|
|
|
#5 |
|
amor vincit omnia
|
grubsze, czarne ramiączka najlepiej pasują
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ona nie ma wszytych fiszbin, prawda? Mam sukienkę w tym samym fasonie (mały biust też
), ale ma wszyte fiszbiny i ramiączka są zbędne. Mam też taką bez fiszbin, ale do niej wystarczyło mi dopasowanie sukienki tak, żeby zmieścił się pod nią bezramiączkowy stanik i nic nie odstawało, musiałam odrobinę zwęzić u krawcowej.Jeśli są konieczne, to rzeczywiście najlepiej będą wyglądać czarne szersze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.