|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Okropny nos-operacja
Witam !
Od zawsze nie akceptuję swojego nosa. Być może jest to wina tego iż od urodzenia przez jakis czas bylam karmiona przez rurkę przez nos. I tu moje pytanie, myślicie iż jest szansa go jakos wyszczuplić ? Mam 17 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Okropny nos-operacja
Masz całkiem ładny nos i nie widzę potrzeby, by go wyszczuplać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
nie mogę coś kliknąć w te zdjęcia ale z daleka jak widzę to masz fajny nosek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak jak piszą dziewczyny - to kwestia Twojego nastawienia, bo wg mnie Twój nosek jest w porządku. Jeszcze zależy jak "komponuje się" do całej twarzy, mój jest podobny i jestem z niego zadowolona, może odbiega trochę od standardowych urodowych klasyków, ale najważniejsze to aakceptować siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej, mi się podoba Twój nosek, ale rozumiem, o co Ci chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja myśle że oczywiscie mozesz go wyszczuplić, wystarczy pewnie wyciać troche chrząstki, poza tym jest ładny, malutki więc nie bedzie potrzebna całkowita korekta czyli łamanie kosci, musisz skonsultować to z jakims lekarzem, być mozę zrobi sci to w znieczuleniu miejscowym, bez narkozy. Jak mas kompleksy to zrób to, na pewno poczujesz sie lepiej. Tylko pamietaj po zabiegu nos goi się chwile i opuchlizna mozę utrzymywać siedo 3 miesiecy i nos mozę chwilowo wygladać gorzej niż przed zabiegiem wiec sienie załamuj, jak opuchlizna zejdzie będziesz szczęścliwa. JA robiłam zabieg u drt Libora Poalka w czechach, cena za calkwoita korektę nosa 5000zł, więc ty na pewo zapąłciłabys mniej. W razei pytań pisz wiadomosci prywatne, bo nie wchodzę na te strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.