|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
we wrześniu: klasyka Angel Thierry MuglerWitam
![]() Pilnie poszukuję Angela T.Muglera - klasyka. Pojemność dowolna, ale musi być w oryginalnym flakonie: gwiazdki 15,25,50 ml flakony 75,100 ml miniaturki 5 ml jak macie, piszcie ![]() Proszę od razu o informację czy widzicie coś w zamian w wątku, a jeśli nic, to czego poszukujecie. Pozdrawiam!
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: we wrześniu: klasyka Angel Thierry Mugler
Witaj, mam Angela, którego nie używam: ok 5-6ml w miniaturce o poj. 8ml (ze sprayem, do ponownego napełnienia) oraz ok połowę miniaturki 5ml (gwiazdki), z tym, że ona zmieniła kolor
![]() Zainteresowały mnie perfumy Light blue lub Enigma, ale do nich musiałabym coś dołożyć dla Ciebie. Chyba że masz może jakieś kremy z kwasami na zbyciu? ![]() Gdybysmy się dogadały, to możemy się umówić na osobistą wymiankę, bo jestem z Wrocławia ![]() Edytowane przez _Roksi Czas edycji: 2011-09-07 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź. Chętnie przygarnę tą miniaturkę o pierwotnej pojemności 8 ml, a co do tej drugiej...to na jaki kolor się zmieniła woda? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ta druga miniatura ma lekko zielonkawy kolor. Mogę spróbować uchwycić go na zdjęciu, żebyś sama zobaczyła.
Z perfum mam jeszcze Kasztanka YR, ale jego jest ok 75ml... Mam też próbki, ale to raczej Cię nie zainteresuje. A czego jeszcze szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=556796
moja wish lista jest w wątku wymiankowym. Nie muszą być perfumy. Jakbyś miała do dorzucenia coś z Olay czy Vichy to byłoby super. EDIT: Ta miniaturka 8 ml jest w oryginalnym flakoniku?
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi ![]() My ![]() cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-09-09 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tak, miniatura jest oryginalna. Wrzucę Ci zdjęcie
![]() Niestety nie mam takich kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.