|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zamiast loków - fale
jestem bardzo zła - tydzien temu robiłam trwałą i tak się zastanawiam jakim cudem wyszły mi zamiast loków - fale. miałam 2 rodzaje wałków ale żadne nie wygląją jak należy. nie wiem co zrobić - czy doprawdy nie ma sposobu by je skręcić jeszcze raz tak jak należy? nie chcę chodzić w spiętych włosach przez 3 miesiące!! a rozpuszczone wyglądają niczym uszy cocer spaniela - ani kręcone ani proste. bardzo prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: zamiast loków - fale
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
nawiniete wlosy zostaly na zle walki poprostu, mozesz zrobic trwala jeszcze raz na mniejsze walki ale wlosy dostana troche popalic bo trwala ondulacja to jeden z ciezszych dla wlosow zabiegow... a zamiast nastepnej trwalej moze poprostu poswiec sie troche i uhniataj loki. majac fale towinny sie dobrze i latwo wygniatac pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
A może po prostu nawijaj je na wałki czy pailoty? Włosy po trwałej sa bardziej podatne, myslę, że loki powinny wyjśc ładne. Ja mam cienki, delikatne włosy, zrobiłam kiedyś trwałą, miałam włosy do ramion. Nie wyszły zbyt imponujące liki, wlanie tez raczej takie fale-chociaz prosiłam o liki wlaśnie. Co więcej fryzjerka nie uprzedziła mnie, zę nie powinnam myć głowy przez 24 godziny i myślę, że to był największy błąd. Było to kilka lat temu a moje włosy nadal po umyciu lekko falują i łatwo je pokręcic.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.