|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Uwaga-kolki!!
witam wszystkich z poczekalni
![]() ![]() przed porodem dużo czytałam o kolkach u niemowlakach i głownie było napsane że kolki pojawiają sie u maluszków do 3miesiaca życia i że jesli dzidzia jest tylko na piersi to nie bedzie miała ![]() ![]() ![]() ![]() nasza zuzka miała pare ataków,szybo sprowadziliśmy kropelki z niemiec-SAB SIMPLEX,naprawde bardzo skuteczne!!!!!!!!!!po 3dniach stosowania zuzka nie miała juz kolek!!!! ![]() ![]() w polsce sa dostępne(i przewaznie te lekarze przepisują) jakies na litere,,i,,-chyba bo pewności nie mam,maja ten sam składnik co SS ale mniejsze stężenie i nie są tak skuteczne. jesli juz wątek na temat kolek jest to przepraszam ale poprostu chciałam zaoszcz ędzic cierpienia waszym maluszkom a i wam(ja płakałam razem z zuznką ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uwaga-kolki!!
No własnie moja znajoma urodziła we wrzesniu synka i pratycznie od urodzenia mały ma kolki nie radzą sobie z tym nie wyprurznia sie sam, jest karmiony piersia tylko i wyłacznie. a jak mozna załatwic sprowadzenie tego leku Sam samleks czy jak mu tam? Dzieki wielkie za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
http://www.swistak.pl/aukcje/2471048...niemowlat.html np tutaj możesz kupić, albo wpisz sobie w gogle kropelki sab simplex. wiem że jest tez wersja czeska,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedz oni juz męcza sie tak ponad 2 miesiace, cały czas wyprożnia sie przy pomocy termometra biedne maleństwo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
oj biedny maluszek!!!ale metoda termometra to juz od dawna jest odradzana !!prawdopodobnie dzidzius sie ,,uzależnił,,od pomocy termometra. także niech sie skonsultują z lekarzem na temat kropelek i .mam nadzieję że pomogą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Była u lekarza ale nikt nie potrafi jej pomoc, ja znalazłam na allegro ten sab simplex i chyba dla niej zamówie ja mam synka 8 letniego , ale nie miałam problemów z kolką wiec szukam dla niej pomocy tutaj .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś w tym być o karmieniu piersią, bo córeczka mojej siostry (obecnie 5 miesięcy) karmiona tylko piersią do tej pory nie dostała żadnego ataku kolki i chyba już to jej nie grozi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
tak niektóre dzieci na piersi rzeczywiscie nie mają
![]() a mojej znajomej córcia od początku była karmiona butlą i tez nie miała kolek!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.