|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Badania krwi, złe wyniki
Czy takie wyniki prób wątrobowych świadczą o dużym wyniszczeniu? Jakie skutki niosą? Konieczne będzie w tym przypadku jakieś leczenie? W poniedziałek zostaną one skonsultowane z psychiatrą, chciałabym jednak dowiedzieć się czegoś "przed", by nie być niemile zaskoczoną.
![]()
* bloguję * *fotografuję* zaczynam przygodę z francuskim usiłuję znaleźć czas na rosyjski szlifuję,wielbię angielski 2013-10 books Edytowane przez Natexxa Czas edycji: 2012-02-26 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Badania krwi, złe wyniki
ja mam właśnie tez podwyższone próby wątrobowe...jest to wynikiem głodzenia się...
kiedy trafiłam do szpitala miałam 3 krotnie przekroczone teraz powoli się normują organizm niedożywiony sam się siebie zjada i stąd wysokie próby wątrobowe, watroba zostaje uszkodzona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja o dziwo (w sumie każdy się dziwi) mam wyniki krwi dobre... no tylko ostatnio za mało białka wyszło (ale jak do tej pory byly dobre) i lekarz sam sie dziwił i pytał czy nie biore zadnych preparatów witaminowych (ani nutridrinków nie pije - bo mi szkoda kalorii marnować
![]() niby kiedys wyszła mi bradykardia - czy jakoś tak - ale teraz juz wszystko dobrze.. lekarz pozniej myslal ze mam płyn w opłucnej ale znów sie pomylił.. wszyscy mnie strasza a ja sie na prawde dobrze zuje.. tylko ze rodzice mowia ze chodze jak na szczudlach, jakbym nie miala sily.. ale ja tak tego nie odczuwam i nie wiem czy maja racje czy sa przewrazliwieni... nie no owsen nieraz nie mam sily w nogach (ale to zadko) moze ktos wie czemu? jem bardzo duzo orzechow i suszonych owoców niestety ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiem, czym to jest spowodowane, ale chciałam się dowiedzieć, czy te wyniki świadczą o dużym spustoszeniu w moim organizmie i czy w związku z nimi trzeba będzie rozpoczynać jakieś szczególne leczenie.
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najprawdopodobnej dostaniesz leki na wątrobe dostępne nawet bez recepty ![]() mi pomogły...a jeśli u ciebie nie zadziałaj to nie wiem...a i przede wszystkim żeby to się unormowało musisz zacząc jesc normalnie i dać troche czasu na odbudowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.