|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
studia - ups
prosze o mala pomoc. boje sie, ze sie zagapilam. chodzilam na dwa kierunki a dowiedzialam sie, ze drugi jets platny. zrezygnowalam, ale boje sie czy nie wisze jakiejs kasy do zaplaty? sprawa dotyczy UW
Edytowane przez ollaka Czas edycji: 2013-11-03 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: studia - ups
Ale skoro zrezygnowałaś z jednego kierunku (rozumiem, że zaczęłaś oba teraz w październiku), to nie musisz płacić za drugi. Nie podeszłaś jeszcze do sesji, więc nie wykorzystałaś pkt ECTS, więc nie masz za co płacić.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
kurcze, martwie sie
![]() Edytowane przez ollaka Czas edycji: 2013-11-03 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Za drugi kierunek studiów płacisz dopiero po wykorzystaniu całej przysługującej Ci puli punktów ECTS. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
na przekór do celu
|
to zabierz papiery i po problemie. nie wykorzystałaś żadnych ECTS więc nie masz za co płacić.
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
To jak to w koncu jest? Na zaocznych rata jest do 31 pazdziernika a do tego czasy tez nikt nie zdazy wykorzystac punktow wiec boje sie ze moze byc analogicznie. ze sobie widnieje na liscie, a nie zaplacilam ani nie okreslilam ktory kierunek jest moim drugim wiec mnie wykresla albo juz wykreslili ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
A na dziennych płacisz wtedy, gdy wykorzystasz punkty ECTS. W Twoim wypadku nie kwalifikuje się ani pierwszy, ani drugi przypadek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Miałam identyczny przypadek. Za drugi kierunek dzienny płacisz dopiero gdy zaliczysz semestr. Jeśli zrezygnujesz po miesiącu to NIC nie płacisz. A to, że nie zabrałaś papierów nie ma żadnego znaczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.