![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Formuła 1 - Robert Kubica i inni
Jak już wiecie, niedowno zaczęło się F1.
I trzeba trzymać kciuki za Kubicę ![]() ![]() W dzisiejszym wyścigu nie powiodło mu się, choć miał szansę na 3 miejsce. Ale i tak trzymamy kciuki ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-03-19 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1 - Rafał Kubica
wlasnie sie zastanawialam czy taki watek tu pasuje
![]() ja rowniez trzymam kciuki, bedzie jeszcze z niego mistrz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rafał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a kto to jest Rafał Kubica?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
nika edytuj proszę tytuł tego wątku - jest ROBERT KUBICA - totalna ignorancja
![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przyznam, że zastanawiałam się czy nie założyć wątku o F1
![]() ![]() jako, że autor nie może edytować tytułu, to może moderatorka zmieniłaby go na sam "formuła1"? Bo nie tylko Kubica w F1 jest interesujący ![]() sezon zaczął się dzisiaj, kto oglądał wyścig o 4 rano? ![]() Bo dla mnie było zupełnie oczywiste, że przed 4 rano zadzwonił budzik ![]() ![]() F1 uwielbiam od niedawna, ale zanim Robert Kubica (jak można zakładać wątek o F1 i nie wiedzieć jak nazywa się Kubica? ![]() ![]() Najpierw wyścigi oglądał mój tata, a ja byłam zdumiona, że można tyle czasu oglądać jak jeżdżą w kółko ![]() ![]() ![]() generalnie kibicuję Alonso, ale Kubicy też (nie dlatego, że jest Polakiem, ale zwyczajnie z sympatii, bo wygląda na miłęgo faceta ![]() jest tu jeszcze jakaś maniaczka Formuły1? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
to ja się mogę dopisać, choć maniaczką nie jestem
![]() ale tytuł wątku mnie powalił ![]() kurczę jak już się zakłąda wątek to należałoby to zrobić poprawnie ![]() Nika, prosze o zmianę tytułu bo to istna profanacja jest ![]() a z kierowców lubie Felippe Massa, Giancarlo Fisichela i Fernando Alonso dlaczego? sama nie wiem ![]() mój TŻ ma starszną ochotę jechac w tym roku na Hugaroring obejrzeć wyścigi na żywo ![]() Edytowane przez Kattie7 Czas edycji: 2007-03-19 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Upss
![]() Mała pomyłka ![]() Poproszę Ines o zmianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1 - Robert Kubica
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1 - Robert Kubica i inni
tulipanka - też jestem maniaczką f1
![]() w pt/sob też wróciłąm wcześniej z imprezy, zeby oglądać kwalifikacje no i of course wyścig w niedzielę rano też ![]() uwielbiam Kimiego - mam nadzieję, że wreszcie zdobędzie upragniony tytuł, no i Michaela (ale to już historia) moje marzenie to GP Monaco LIVE :P pozdr ps. co do awarii wczorajszej, trudno taki jest sport (szczeg. samochodowy), nie można wyeliminować awarii, ważne,że BMW w tej chwili staje się 3cią siłą w F1 i są piekielnie szybcy 3mamy kciuki za Malezję ! Roberto im pokaże tym razem ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kwalifikacje przespałam, przyznaję się ![]() mnie też marzy się wyścig na żywo, nie mam sprecyzowanego miejsca, gdziekolwiek ![]() ![]() ![]() ja mam nadzieję, że w BMW uporają się z tą nieszczęsną skrzynią biegów i za 3 tygodnie będzie można oglądać Roberta przez cały wyścig, optymistyczne jest to, że to przez błąd maszyny wyleciał, a nie swój, że naprawdę dobrze mu szło, ma facet jeszcze czas, w końcu dopiero zaczyna w F1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
My oglądamy od dawna, bo w Niemczech to sport narodowy
![]() Naszym ulubionym kierowca jest Ralf - który mówi o sobie że jest trzecim najlepszym kierowca na swiecie w F1 ![]() Roberta Kubice bardzo cenimy chłopak jest tam gdzie tylko cudem można sie dostać. Sam doszedł do wszystkiego własna praca a pochodzi z kraju gdzie sporty motorowe leżą i kwiczą na całej lnii. Jedynym problemem to ze jest w BMW i nie jest niemieckim kierowcą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie że jest to pewien problem. Niemcy szukaja zastepcy na podium F1 i nowej gwiazdy.Heidfeld odkad przyszedł Kubica wział sie do roboty. BMW bardziej ostrożnie podchodzi do zmian w jego bolidzie podczas wyscigów.Na Kubicy testują. Tak to przynajmniej wygląda. A młody testowy, jest bardzo dobry- niemiec. Kubica ma raczej bardzo ciężko w tym zespole.
Nick się palił w czwartek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Bo Placy to najmniej lubiany naród przez Niemców i Vice Versa
![]() Przeciętny niemiec jest pewnie zbulwersowany tą sytuacją ![]() Jak widać dla BMW najwazniejszy jeest wynik
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
O tak
![]() ![]() No ale czekamy na następne rezultaty Kubicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
za tydzień GP Malezji
![]() tylko dlaczego dokładnie w Niedzielę wielkanocną? ![]() ![]() ![]() ![]() powinni przenieść Święta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ej nie, ale mnie dzisiaj wkurzyli
![]() ![]() Wiem, że w grę wchodzą wielkie pieniądze, ale jakby Kubicy dali pojeździć na co go stać to też by na tym zarobili ![]() Noo a Nick chociażby na samym starcie pokazał jak się jeździ zespołowo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Szkoda mi Roberta, bo wszyscy wiemy, że stać go na o wieeele więcej, a tu bolid zawodzi
![]() Matko, jak oni się lali tym szampanem na podium już, to było genialne ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. czytałam gdzieś tam, że Kubica uszkodził swój bolid na bolidzie Heidfelda. Normalnie spisek jakiś czy co ![]() ![]() Zapomniałam dodać, że jestem wielką fanką F1, ale mam nadzieję, że to widać ![]() Aha, po sezonie Heidfeldowi kończy się kontrakt z BMW i chcą sprowadzić Ralfa (młodego Schumiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Sykutka, właśnie z tym startem mi chodziło o to, co Ty napisałaś, bo zaraz po starcie Robert jechał po lewej Nicka, a ten mu zajechał drogę no i walnął mu w spoiler czy w coś tam i jak to się skończyło wszyscy wiemy. Nick ma za to więcej szczęścia, że to jemu nic się nie zepsuło. Miałam wrażenie, że on się nie przejmuje, że jemu też się może coś stać z bolidem, byle nie dać przejechać Robertowi..
Rzyrafko, może ja mam jakieś teorie spiskowe, ale mi sie wydaje, że oni mu specjalnie taki bolid dają.. ![]() ![]() I jak to teraz wygląda-wszędzie piszą, że Kubica zajął ostatnie miejsce (chociaż z tego co widziałam były za nim jeszcze ze dwie osoby chyba), a tak naprawde to nie dość, że by zdobył punkty, to pewnie by jeszcze zajął bardzo dobre miejsce.. Ogólnie przez to co ostatnio widziałam nie pałam symatią do całego teamu Sauber i gdyby nie Kubica, to zaprzestałabym pewnie patrzenia na te wyścigi, bo jedyne co widzę to-układy, układy,układy ![]() To już lepiej popatrzeć np. na rajd Paryż-Dakar, gdzie raczej trudno o "układy" i przynajmniej zajmuje się miejsca sprawiedliwie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() On jest jeszcze młody, wszystko przed nim (kasa również ![]() ![]() Mocno wierzę w Roberta. I tyle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, dlatego Robertowi nie przeszkadza, że gdzieś go tam wypchną na tyły, ale mnie to strasznie denerwuje.
Czysto sportowo może i rywalizują, ale na pewno nie BMW Sauber ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może BMW, jako młody zespół w F1 popełnia trochę błędów? Nie wiem, nie czuję się takim ekspertem, żeby wydawać jakiekolwiek sądy ![]() ![]() ![]() ![]() a układy? Ja mam wrażenie, że układy, to widzą głównie nasi obecni rządzący ja się cieszę, że Alonso pierwszy dojechał ![]() a tak w ogóle, to F1 staje się "narodowym" sportem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.