|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Majówka! Dziewczyny,chętna któraś na wyjazd do Karpacza?
Wraz z chłopakiem opłaciliśmy 6 noclegów w dwuosobowym pokoju z łazienką i TV w Leśnym Zaciszu w Karpaczu. Termin 27 kwietnia - 3maja. Wszystko jest już zapłacone i zarezerwowane. Niestety mój chłopak nie może jechać
![]() ![]() Chętnie odsprzedam za 450 zł. Wyjazd jest zarezerwowany na moje nazwisko. W razie wątpliwości mogę podać dane na priv i wystarczy,że zadzwonicie do ośrodka zapytać czy wszystko jest ok. Przemyślcie,myślę,że to fajny pomysł na majówkę dla spóźnialskich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówka! Dziewczyny,chętna któraś na wyjazd do Karpacza?
po co płaciliście za wszystko z góry? zupełnie nie rozumiem, pytam z ciekawości, bo już trochę pojeździłam i jak coś to płacę tylko symboliczną zaliczkę, nigdy przenigdy nie zdarzyło mi się aby ktoś chciał całość od razu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Majówka! Dziewczyny,chętna któraś na wyjazd do Karpacza?
Bo kupili to na FastDeal'u za 420 zł za 6 noclegów, a tam trzeba zapłacić z góry. Teraz chcą zarobić ;p Wiem, bo sama się zastanawiałam nad tą ofertą, ale ten pensjonat jest dość daleko od centrum
![]() Jeśli ktoś to od nich odkupi, musi pamiętać aby przesłali wam kupon z Fastdeala, inaczej zostaniecie bez pieniędzy i bez majówki. Pzdr Edytowane przez ptasiakasiaa Czas edycji: 2011-04-19 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.