|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Uporządkowana wymianka wszystkiego różne rozmiary ubrania,buty,dodatki,biżu ZAPRASZAMnie aktualne!!!!!!! Sama noszę XS/S/M buty 37/38 zależy od długości wkładki i takich ubrań poszukuję na wymianęNIE PISAĆ PUKI NAPIS NIE ZNIKNIE!!!! ![]() Hej zapraszam wszystkich do mojego Nowego Uporządkowanego Wątku starym nie przewidziałam miejsca na dokładki. W wątku znajdują się ubrania w rozmiarach XS/S/M/L buty rozmiar 36/37/38 ![]() Kilka zasad *Ubrania są w stanie idealnym bądź dobrym staram się informować o wadach także takich ubrań poszukuję. *Raczej nie robię zdjęć na sobie, choć mogę zrobić wyjątek, gdy jest ktoś na prawdę zainteresowany wymianą. *Wysyłam jako pierwsza, gdyż nie mam jeszcze żadnej przekupki . *List polecony ekonomiczny lub priorytetowy.Gdy większe gabaryty paczką. *Na szaro zaznaczam rzeczy wymienione. * Nie ignorujcie mnie. *Nie odmieniam się ( z błahych powodów, typu że coś na Ciebie nie pasuje lub inaczej to sobie wyobrażałaś - ryzyko podejmowania transakcji internetowych ) ,decyzję więc przemyśl dokładnie, a rezygnacja po wymianie adresów = negatyw. *Dla zainteresowanych podam konkretne wymiary oraz nie ukrywam wad. *Wysyłam ubrania czyste takich też oczekuję w zamian. *Co do odprasowania kwestia dogadania z konkretną osobą. *Chętnie za ubrania przyjmę kolorowe papierowe serwetki z nadrukami *Odpowiem na każde zadanie pytanie. *Po wymianie wystaw przekupkę ![]() *Mile widziana wymiana z osobami z Zamościa lub okolic ale nie koniecznie, gdyż przynajmniej jak na razie Poczta Polska mnie nie zawiodła ![]() *za rzeczy, którę mi się u Ciebie spodobają jestem w stanie oddać kilka moich. Zapraszam i życzę miłego buszowania ![]()
wrzesienhttp:/wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29271146 #post29271146 stary https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=542195 Edytowane przez Karolcia152 Czas edycji: 2011-04-18 o 20:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.