|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
rozregulowana miesiączka
może tak od początku, 10 miesięcy temu urodziłam, po 3miesiacach dostałam pierwszą miesiączkę (piersią karmiłam przez 2-3miesiące) praktycznie od pierwszej miesiączki przez następne 5 miesięcy miałam w miarę regularne -cykle 30-31dniowe zaś samo krwawienie trwało 5-6 dni..zas ostatnio zaczęło się sypać bo raz był cykl 37 dniowy a poprzedni 26 dniowy i krwawienie trwało 7-8 dni, z tym że teraz dostałam z znowu i jest dość mocna a dodam że poprzednia skończyła mi się w ubiegłą niedzielę.
nie wiem co to może być, czy któraś z was miała taki przypadek, wizytę mam dopiero we wrześniu za 2 tyg. u ginekologa bo teraz jest na urlopie..a ta sytuacja mnie niepokoi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rozregulowana miesiączka
Uch, ja nie wiem, Wy myślicie, że my wróżkami jesteśmy i wiemy co każdej dolega?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja od zawsze miałam rozregulowaną miesiączkę miałam przerwy ponad 5 miesięcy. poszłam do lekarza okazało się ze mam PCO, dostałam luteine na wywołanie i tabletki anty.
Więc powinnaś iść do lekarza i zrobić badania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja idę do gina, tylkoe ze to dopiero we wrześniu..ja wiem że krótkie cykle i miesiączka praktycznie zaraz po 2 to nie norma..tylko chciałam was się poradzić ..wiem ze może to być też torbiel bo siostra miała tak samo że krwawienia między miesiączki no mocne i długie...takze ja już zapisana na wizyte na pierwszy tydz września...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.