![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Deborah, Essence, Inglot, Bourjois, Matt Top CoatNIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! rozmowę prowadzimy w wątku, w którym się zaczęła nie reaguję na wpisy "odpisz u mnie" - jeśli składasz mi propozycję - śledź mój wątek, jeśli ja jestem zainteresowana czymś u Ciebie wtedy ja śledzę Twój... TRAKTUJMY SIĘ POWAŻNIE - JEŻELI COŚ NEGOCJUJEMY A TY SIĘ ROZMYŚLISZ, TO PROSZĘ DAJ MI O TYM ZNAĆ, BYĆ MOŻE INNA WIZAŻANKA MA OCHOTĘ NA DANĄ RZECZ... kosmetyki oznaczone różową gwiazdką * to włoska średnia półka na szaro - wymienione zapraszam do wymiany ![]() zdjęcie 1. - sypki puder Inglot Loose Powder, kolor 05, połowa opakowania czyli 15 gram z 30, otwarty ok miesiąca temu, gąbeczka nieużywana - kulki rozświetlające Avon, UWAGA kulki mają ok 1,5 roku, nadal są miękkie - róż Bourjois, kolor 10 Chataigne Doree, ubytek ok 5% zdjęcie 2. - NOWY brązowy eyeliner Miss Sporty, Faboulous Glam 3,5 ml, cienki pędzelek - NOWA kredka do oczu Maybelline Expert Eyes Crayon Oriental Khol, czarna, miękka, dobrze się rozciera, brakuje odrobiny farby przy końcu kredki , bo oderwałam naklejkę, ktorą były połączone dwie kredki - czarny ołówek Mac, 14 cm - brązowy ołówek do brwi Oriflame, kolor Medium, 11 cm - * perłowy pigment w kolorze jaśniutkiego błękitu Pink Generation, tylko testowany - błyszczyk Revlon Super Lustrous, kolor Nude Lustre, zostało 3/4 opakowania, bez drobinek, brokatu - * bezbarwny błyszczyk z drobinkami Giory 10ml, raz użyty zdjęcie 3. - sztuczne rzęsy, raz założone - zestwa do stylizacji brwi Essence, ciemny kolor przetestowany, jaśniejszy użyty dwa razy zdjęcie 4. i 5. - * NOWA paleta do makijażu Deborah - 9 cieni, 9 błyszczyków, mini maskara, dwa pierwsze cienie lekko sprawdzone kolory - niestety absolutnie nie moje, paleta ma około roku, wizualnie wszystko bez zmian zdjęcie 6. - * pianka do stylizacji włosów Garnier Fructis, najmocniejsze utrwalenie, połowa ze 150 ml (naprawdę dobrze utrwala nie sklejając, oddaję, bo przerzuciłam się na profesjonalne kosmetyki do włosów) - pianka do ciała Dessert Treats by Jessica Simpson Cotton Candy - wata cukrowa, zużycie ok 10% zdjęcie 7. - bransoletki zdjęcie 8. - NOWY jednostronny pilnik z cyrkoniami - Essence Matt Top Coat - matujący lakier nawierzchniowy, użyty raz na obie dłonie - * Piazza Navona, 15 ml, kolor granatowy metalik ze srebrnymi drobinkami, użyty dwa razy na obie dłonie - Miss Sporty, szybkoschnący, kolor miętowy, użyty dwa razy na obie dłonie - Joko Virtual, kolor 66 Dark Shine, użyty kilka razy na obie dłonie - Essence Glitter Topper, niebieski, użyty raz na obie dłonie, nie gęstnieje, bo wrzuciłam do niego metalową kulkę - Essence Colour & Go, kolor 39 Lime Up! użyty dwa razy na obie dłonie Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7 Czas edycji: 2011-05-05 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Deborah, Essence, Inglot, Bourjois, Matt Top Coat
hey!
cos u mnie za paletkę do brwi z Essence?
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
coś za:
- * pianka do stylizacji włosów Garnier Fructis, najmocniejsze utrwalenie, połowa ze 150 ml (naprawdę dobrze utrwala nie sklejając, oddaję, bo przerzuciłam się na profesjonalne kosmetyki do włosów) - pianka do ciała Dessert Treats by Jessica Simpson Cotton Candy - wata cukrowa, zużycie ok 10% - NOWY brązowy eyeliner Miss Sporty, Faboulous Glam 3,5 ml, cienki pędzelek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Essence Matt Top Coat - matujący lakier nawierzchniowy, użyty raz na obie dłonie
- Essence I Love Berlin, kolor 03 Green Grass, użyty raz na obie dłonie - Miss Sporty, szybkoschnący, kolor miętowy, użyty dwa razy na obie dłonie coś u mnie ?
![]() |
#5 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
kochana, to mi się podoba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1296054189 ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
mam chrapkę na te zapachy ![]() avon URBAN FLOWERS PARIS 1/2 *AVON urban flowers roma 2/3 ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- poproszę o jakiś link do wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za puder inglot i bourjois roz i paletke do brwi?
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Niestety wymienione, poza tym kosztowało 60zł, więc nie opłacałoby mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
niestety ale perfumek nie wymienie za lakiery
![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej
zainteresował mnie puder z inglota i róż bourjois
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ok, to niech będzie kredka essence za róż bourjois
wysyłam PW ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za puder z Inglota i/lub paletkę z essence? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895&page=2
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nic niestety....... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
za mgiełkę lub balsam moge wymienić sie za lakiery 2 joko i essence żółty
dawno je kupowałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witaj , paczka wysłana
w środę powinno dojść tak Pani powiedziała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;25085782]
rozmowę prowadzimy w wątku, w którym się zaczęła nie reaguję na wpisy "odpisz u mnie" - jeśli składasz mi propozycję - śledź mój wątek, jeśli ja jestem zainteresowana czymś u Ciebie wtedy ja śledzę Twój... TRAKTUJMY SIĘ POWAŻNIE - JEŻELI COŚ NEGOCJUJEMY A TY SIĘ ROZMYŚLISZ, TO PROSZĘ DAJ MI O TYM ZNAĆ, BYĆ MOŻE INNA WIZAŻANKA MA OCHOTĘ NA DANĄ RZECZ... kosmetyki oznaczone różową gwiazdką * to włoska średnia półka na szaro - wymienione zapraszam do wymiany ![]() bez zdjęcia. - Shimmer Lotion The Body Shop, zapach Warm Amber, zostało 2/3 butelki z 250 ml zdjęcie 1. - sypki puder Inglot Loose Powder, kolor 05, połowa opakowania czyli 15 gram z 30, otwarty ok miesiąca temu, gąbeczka nieużywana - kulki rozświetlające Avon, UWAGA kulki mają ok 1,5 roku, nadal są miękkie - róż Bourjois, kolor 10 Chataigne Doree, ubytek ok 5% zdjęcie 2. - NOWY brązowy eyeliner Miss Sporty, Faboulous Glam 3,5 ml, cienki pędzelek - NOWA kredka do oczu Maybelline Expert Eyes Crayon Oriental Khol, czarna, miękka, dobrze się rozciera, brakuje odrobiny farby przy końcu kredki , bo oderwałam naklejkę, ktorą były połączone dwie kredki - czarny ołówek Mac, 14 cm - brązowy ołówek do brwi Oriflame, kolor Medium, 11 cm - * perłowy pigment w kolorze jaśniutkiego błękitu Pink Generation, tylko testowany - błyszczyk Revlon Super Lustrous, kolor Nude Lustre, zostało 3/4 opakowania, bez drobinek, brokatu - * bezbarwny błyszczyk z drobinkami Giory 10ml, raz użyty zdjęcie 3. - sztuczne rzęsy, raz założone - zestwa do stylizacji brwi Essence, ciemny kolor przetestowany, jaśniejszy użyty dwa razy zdjęcie 4. i 5. - * NOWA paleta do makijażu Deborah - 9 cieni, 9 błyszczyków, mini maskara, dwa pierwsze cienie lekko sprawdzone kolory - niestety absolutnie nie moje, paleta ma około roku, wizualnie wszystko bez zmian zdjęcie 6. - * pianka do stylizacji włosów Garnier Fructis, najmocniejsze utrwalenie, połowa ze 150 ml (naprawdę dobrze utrwala nie sklejając, oddaję, bo przerzuciłam się na profesjonalne kosmetyki do włosów) - pianka do ciała Dessert Treats by Jessica Simpson Cotton Candy - wata cukrowa, zużycie ok 10% zdjęcie 7. - bransoletki zdjęcie 8. - NOWY jednostronny pilnik z cyrkoniami - Essence Matt Top Coat - matujący lakier nawierzchniowy, użyty raz na obie dłonie - * Piazza Navona, 15 ml, kolor granatowy metalik ze srebrnymi drobinkami, użyty dwa razy na obie dłonie - Miss Sporty, szybkoschnący, kolor miętowy, użyty dwa razy na obie dłonie - Joko Virtual, kolor 66 Dark Shine, użyty kilka razy na obie dłonie - Essence Glitter Topper, niebieski, użyty raz na obie dłonie, nie gęstnieje, bo wrzuciłam do niego metalową kulkę - Essence Colour & Go, kolor 39 Lime Up! użyty dwa razy na obie dłonie[/QUOTE] Kochana błyszczyk u Ciebie i ołówek MAC ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi się jedynie - Essence Matt Top Coat - matujący lakier nawierzchniowy, użyty raz na obie dłonie
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Parę rzeczy u Ciebie wpadło mi w oko
![]() Essence lakier matujący, pianka do ciała-wata cukrowa, lakier Joko Virtual, cienie Essence, no i ta paletka Deborah też mnie urzekła ![]() Ewcikowa wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
odpisane na PW, mam nadzieję że doszło bo coś mi poczta fiksuje( oczywiście jak nie to krzycz)
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2011-04-04 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok, oczywiście pamiętam, tylko wciąż się zastanawiam
![]() ![]() ![]() Przepraszam że tak długo ![]() Jak tylko decyzja zapadnie dam znać ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- A wygrzebałabyś jakby co u mnie jeszcze coś za balsam ten co nie ma go na zdjęciu z Body Shopu ? : ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko powiedz mi jeszcze kochana jak u Ciebie z datą ważności? ![]() I mam pytanie co do tej paletki. Czy błyszczyki mają zapach? Czy cienie są w kremie( kremowe) czy normalne pyłek taki prasowany? ![]() Oraz czy to cudeńko ma lusterko ![]() Ewcikowa wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.