![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Bvlgari Omnia, Allure Sensuelle i kolorówka
nieaktualne
Witam! ![]() - Bvlgari Omnia edp ok.30/65 - Wymienione - Allure Sensuelle EDP - końcówka z 35 ml,ok.4-5 ml - YSL, Matt Touch Foundation zostało ok.80% z 15ml kolor 5,świetny, matujący podklad- niestety dla mnie za ciemny -Teint Parafait YSL - baza zostało ok. 70 % z 15 ml, odcien 4 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-makijaz.html& next=1[/url] - Puder brązujący,sypki i.d. Bare Minerals-warmth 2 g. zostala połowa- baaaardzo wydajny TU FOTKA ALLURE https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1298381618 Kolorówkę najchętniej oddam w zestawie. Szukam zapachów Hermesa,matującego pudru sypkiego,pędzli do różu i pudru. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-04-24 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bvlgari Omnia, Allure Sensuelle i kolorówka
HEJ,ZNAJDZIESZ COS ZA Bvlgari Omnia edp ok.30/65 z ostatniej wymiany,niestety nie polubiły się z moją skórą??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- Allure Sensuelle EDP - końcówka z 35 ml,ok.4-5 ml -Teint Parafait YSL - baza zostało ok. 70 % z 15 ml, odcien 4 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-makijaz.html& next=1[/url] - Puder brązujący,sypki i.d. Bare Minerals-warmth 2 g. zostala połowa- baaaardzo wydajny
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() YSL, Opium 30ml KOD:33181 Estee Lauder, Pleasures EDP 30ml, KOD:A79 ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jasne poczekam
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Wybrałam się dziś do perfumerii powąchać sobie Opium.Niestety ,ostatnio używam nieco lżejszych zapachow i Opium nawet w wersji edt - zabiło mnie ![]() Zaciekawił mnie jednak Issey Miyake, L'Eau d'Issey Reflections in a Drop.W KWC jest tylko jedna recenzja,czy mogłabyś coś napisać od siebie o tym zapachu ![]() Dalej mam też chętkę na Pleasures ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Gosia - powąchałam dziś Bvlgari w perfumerii i spodobały mi się (właśnie je noszę na ręku) - coś za nie? Jeślibyś nic nie znalazła, daj znać, czego za nie szukasz.
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Widziałam, że szukałaś Kashminy, mam, ale mogłabym zrobić odlewkę, bo flakonu nie wydam, za bardzo lubię...
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-04-17 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza wątkiem... powiedz, jakie zapachy lubisz, może coś znajdę. Musi być flakon, czy mogą być też odlewki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście wolałabym flakon,ale jak coś mi wpadnie w oko ,to i na odlewkę się skusze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ja też za świeżakami nie przepadam
![]() Co ja bym mogła ci jeszcze dorzucić do listy... Jeśli chodzi o flakony, to Torrente, My Torrente - jest tam ok. 15 ml/50, musiałabym dokładnie sprawdzić, bo robiłam rozbiórkę tego zapachu na perfumowym, a potem użyłam zaledwie parę razy. Ewentualnie Bright Crystal Versace, jest ok. 5/30 (flakon) Z próbek mam jeszcze 2 szt. She Wood (te różowe), które mogłabym wydać, bo dziś ma mi dojść większa odlewka. To próbki fabryczne w atomkach, razem 3 ml. Trochę klasycznego NafNaf (tak do 2,5 ml w samplerku). Próbkę Chopard, Happy Spirit w atomku, fabryczna, 1,2 ml. Trussardi Jeans, ok. 5 ml w atomku.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co byś powiedziała na Boucheron Trouble ok. 13/15 ml bez atomizera + odlewka Max Mara + Bright Crystal Versace, jest ok. 5/30 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A ile Maxa? Tak kalkuluję, czy mi się opłaci
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i fakt,że jest bez atomizera troche mnie smuci,bo kurcze nie umiem używac takich perfum ![]() To moze Boucheron + 11 ml Max Mary + próbki She Wood A Allure w wątku -to może edt? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-04-18 o 08:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.