|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Kosmetyki Leim
Leim to hiszpańska marka kosmetyków.
Czy któraś z Was z nich korzystała? Szczególnie interesuje mnie maseczka algowa ich "autorstwa". Zapraszam do dyskusji ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Leim
Witaj, jeżeli chodzi o kosmetyki Leim to pracujemy na nich w gabinecie i z czystym sumieniem mogę je polecić. Maski algowe raz że ładnie pachną , dwa jest ich spory wybór a trzy to że naprawdę są dobre. Polecam zwłaszcza serię różaną (maska, krem , koncentrat, serum pod oczy i algi) genialna! A także rumiankowa seria do cery wrażliwej i naczyniowej jest świetna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Dzięki za odpowiedź. Czytałam o tej maseczce algowej w prasie i ciekawiło mnie jaka jest opinia osób, które znają się na tym. Kojarzysz ile płacicie za nią? W sieci znalazłam za 99 zł. Da się taniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeżeli firma dystrybucyjna ma akurat jakieś promocje to można troszkę taniej ale niedużo. My kupujemy całymi zestawami więc to też są inne ceny tak sądzę, zestaw kosztuje ponad 600 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Hmmm... 600 zł ale za co? W sieci widzę opakowanie 300 gr w promocji za 101,40 zł. Dokładna nazwa "LEIM Profesjonalne Algi gumowa maska plastyczna". To dobra cena jak na ten produkt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja z tej firmy używałam ampułek SAYONARA. Przeznaczone są do cery trądzikowej. W porównaniu z Clareną SEBUM CONTROL :
większe od Clareny tańsze od Clareny skład podobny (chodź nie jestem specjalistą) działanie podobne. Ogólnie polecam w terapiach trądzikowych, pod alge również. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Przejrzałam Allegro i nie ma nic w atrakcyjniejszych cenach niż w sklepie internetowym, a jeśli już, to sprzedawca z kilkoma komentarzami. Zamówię sobie ten produkt przez sklep, będzie bezpieczniej, a cena ok. Korzystacie jeszcze z innych produktów tej firmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.