|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Album na zdjęcia!
Jakie macie albumy na zdjecia ślubne? Czy są one zwykłe, najzwyklejsze czy jakies wykwintne, eleganckie... po prostu inne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Album na zdjęcia!
Ja mam zwykły album,tylko w białej okładce.Muszę przyznać,że nie pomyślałam otym żeby zakupić jakiś specjalny.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
a ja mam zamiar kupic specjalny
![]() A moze ktos wpadnie na pomysl i mi w prezencie przyniesie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
jak ktos szuka wyjatkowych albumow slubnych to zapraszam od odwiedzenia mojej stronki internetowej
www.fotoalbumy.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
My dostaniemy album od fotografa z tego, co widzieliśmy, to są fantastyczne, takie kolorowe a nie jakieś białe z obrączkami na środku. Sami wklejają zdjęcia według kolejności wydarzeń. Będą w nim zdjęcia z kościoła, pleneru i sali razem ok. 90 Całą resztę ok. 300 zdjęć dostaniemy na płytkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja aktualnie też poszukuję fotografa i wszystkie oferty wydają mi się za drogie, np.: - za plener i studio ok 1000 zł (cena jednego ujęcia 35 zł, z każdego ujęcia 3 zdjęcia). jak to wyglądało u Ciebie? i na co trzeba zwrócić uwagę wybierając fotografa i decydując się na jakąś ofertę?? Z góry dzięki za info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Płacimy równy 1000zł. Od błogosławieństwa do oczepin, na plener zdecydowaliśmy się w inny dzień, gdyż zajmuje ok. 4 godz. (dużo czasu, luz, a poza tym można już się nie przejmować suknią). Dostajemy wszystkie negatywy oraz 4 płytki ze wszystkimi zdjęciami (ok. 300) no i wspomniany duży album. Oglądaliśmy albumy od różnych nowożeńców i stwierdziliśmy, że takie zdjęcia chcemy. Z tej samej firmy mamy też kamerzystę. Jak pytałam o zdjęcia w studio u różnych foto. to jedno ujęcie od 45 do 60 zł i nie dostaje się negatywów (paranoja!!). To jak wyjdzie plener zależy od tego jak zachowuje się para, jeśli jest spięta, to zdjęcia są zwyczajne (w pięknym otoczeniu i doskonale uchwycone, ale brakuje czegoś). Jeśli parka „szaleje” to wychodzą cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
DZięki serdeczne za odpowiedż. My też chcemy zdjęcia dynamiczne, w ruchu, a nie jakieś pozowane
![]() ![]() Zgadzam się, że to draństwo z tymi negatywami!! Tyle kasy zdzierają i jeszcze żałują filmu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.