|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Prośba dla mam dzieci w klasach 1-3 szkoły podstawowej :)
Witajcie Kochane
![]() Piszę pracę mgr na temat wiedzy rodziców na temat wpływu reklamy telewizyjnej na dzieci w klasach 1-3 szkoły podstawowej. W związku z tym bardzo proszę o pomoc, jeśli możecie to wypełnijcie mi ankiete: www.moje-ankiety .pl/respond-8665.html (proszę wkleić ankietę do okna adresu i zlikwidować spację przed .pl) z góry dziękuje ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() Edytowane przez Domincia_1987 Czas edycji: 2011-04-16 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prośba dla mam dzieci w klasach 1-3 szkoły podstawowej :)
wypełniłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wypełniłam.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Żeby Ci pomóc to powiem tyko, że tytuł powinien brzmieć: "Prośba DO mam" a nie "dla mam".
Na studiach nikt Ci jeszcze uwagi nie zwrócił? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jest błąd w ankiecie, w pytaniu 32 - zawsze trzeba zaznaczyć odpowiedź, mimo, że moje dziecko nie otrzymuje kieszonkowego. Ale ankietę wysłałam - z tą błędną odpowiedzią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za cenne uwagi oraz za wypełnienie ankiety
![]() Pozdrawiam
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cięzki temat sobie wybrałas.Pisałam podobna , ale o wpływie na przedszkolaki... Powinnas udac sie do szkół z ankietami dla dzieciaczków. Zaraz wypełnie
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.