|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Niszowce-moje nowe odkrycie
Niszowce-moje nowe odkrycie czyli zgłębiam troszeczke dalej swoje hobby i pasje.Kochane wizażanki te które moja pasję podzielacie w stosunku do zapachów niszowych oraz te bardzo obyte w tego typu perfumach prosze o pomoc w wyszukaniu tego czego szukam. Problem tkwi w tym ze znudziły mi się juz te pospolite choć piękne sklepowo-sephoroskie perfumy.Szukam czegos nowego dla siebie.Ogólnie nie szukam gorących żelazek ,mokrego lasu, ani trzepotu skrzydeł Anioła, ani też kościelnych kadzideł ale.....szukam pieknie pachnących ogrodów kwiatowych w gorący upalny dzień w których znajdzie się tulipan pszczeli pył, róża, lawendowe pole ,kolorowe wrzosy ,bzy , a przede wszystkim promienie słońca te ciepłe kiedy zamykam oczy i czuje na policzkach-zapach kobiecy,erotyczny troszkę wyuzdany, a z drugiej strony grzeczny i ułożony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niszowce-moje nowe odkrycie
mmm... ładnie to ujęłaś
![]() ale powodzenia ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może Dianthus Etro?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Annick Goutal Quel Amour, Brosseau Rose
![]() i jeszcze Creed Acqua Fiorentina
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2011-04-26 o 10:43 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Grzeczne, ale ładne kwiatowe zapachy to np. perfumy z serii Fleurs D'Ombre J. Ch. Brosseau, Eau de Charlotte A. Goutal, Acqua Fiorentina Albo Fleurissimo Creed'a, Scent of Peace Bond'a, Freesia et Musc E. Coudray... może w Micallefach coś poszukasz?
A z tych trochę niegrzecznych, lekko buduarowych, to np. Fifi Chachnil, Putain des Palaces, Lipstick Rose, Musc Ravageur, Moulin Rouge, klasyczna róża Les Parfums de Rosine, Drole de Rose... W każdym razie nie kupuj w ciemno, zaopatrz się w próbki, żeby obeszło się bez rozczarowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Poszukałabym wśród Annick Goutal, jak już poziomka wspomniała, no i może Kilian - Cruel Intentions(ja tam czuję kwiaty)
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dorzuciłabym Paestum Rose i Durbano Pink Quartz. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Oooo, widzę ktoś lubi to co ja
![]() ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
nie trzeba niszy seria Aqua Allegoria jest doskonalym przykladem, mozna tam znalezc cos dla siebie od ogrodkow kwiatowych po sklepy zielarskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Truskawko widzę że masz przebogaty arsenał doznań niszowo- kwiatowych i nie tylko
![]() Serge Lutens Sa Majeste la Rose-własnie podoba mi sie ten skład bo jest przełamany miodem co moze dawać efekt ciepła ale czy ten zapach jest lekko zadziorny hm..skusze się pewnie na testy czy któraś z was oprócz znajomej z rozbiórki spotkała sie wczesniej z zapachem Boadicea the Victorious Intense??-bardzo prosze o opinie ponieważ skład baaardzo inponujacy nawet jakies owocowe nutki w nim widze ale tylko na początku później rozwija się na kwiatowo -miodowy -tak myśle. dziękuję wam za podpowiedzi bo z niejednej skorzystałam.Zapachy są piękna a szczególnie etro D. Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-05-09 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.