|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wella złocisty topaz i Wellaton złoty blond
Witajcie, czy któraś z Was używała kiedyś tych odcieni?
Jakie wrażenia, albo czy macie zdjęcia byłoby super! Najbardziej interesuje mnie jak te farby wyszłyby na włosach naturalnie bardzo jasny blond, słomiany. szukam jakiejś farby do ocieplenia mojego odcienia z lekkim przyciemnieniem go : ) czegoś złotego, lekko wpadającego w rudy. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wella złocisty topaz i Wellaton złoty blond
Pytanie nadal aktualne, po nieudanej koloryzacji u fryzjerki mój odcień jedynie na czubku głowy lekko się ocieplił/ozłocił, reszta jest chyba nawet gorsza niż była...
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Może któraś z Was farbowała odcieniami: Garnier 100% kolor 830 Jasny złoty blond Garnier Nutrisse Złoty Blond (nie wiem czy nie za ciemny już) ??? |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym uzyskać kolor zbliżony do tego na opakowaniu Garniera 830,
lub nieco jaśniejszy jak w załączniku |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo złe wieści ten garnier 830 jest prawie brązowy. podobnie ten nutrisse. Także jedynie WELLATON 9.3.- złoty blond przypomina to co chcesz mieć na głowie czyli JASNY złoty blond, a dla utrzymania efektu co 2 tygodnie saszetka z palette - ta szamponetka słoneczny blond, i będzie jak chciałaś
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

)