|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię tusz organiczny Physcians Formula, kosmetyki Lancome i inne różnościWitam serdecznie na moim wątku. Po długiej przerwie korzystania z wymiany na wizażu, postanowiłam "upłynnić" kosmetyki, których nie używam. Ponieważ mam tylko jedną "przekupkę", Wizażankom z większym stażem jestem skłonna wysłać kosmetyki jako pierwsza. Kosmetyki wymienione zaznaczone na szaro. Te które zużyłam, rozdałam bądź ze względu na upływ daty ważności wyrzuciłam, zostały przeze mnie usunięte z listy. Wiosenna dokładka w kolorze zielonym!!! Perfumy:
Pielęgnacja twarzy:
Paznokcie:
Makijaż:
Pozdrawiam i zachęcam do wymiany!
ZARA, MEXX, SOLAR, PROMOD, RESERVED, H&M, TATUUM...wymienię. Edytowane przez Revelyn Czas edycji: 2011-05-07 o 11:28 Powód: uzupełnienie listy |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię tusz organiczny Physcians Formula, kosmetyki Lancome i inne różności
witam, coś za róż lancome MIEL GLACE?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię tusz organiczny Physcians Formula, kosmetyki Lancome i inne różności
Zapomniałam dopisać: róż jest podwójny , zawiera oba wymienione kolory i łączna masa to 2,55 g...Posiada lusterko, wygląda ładnie i elegancko, aczkolwiek ma etykietkę "Not For Individual Sale", był dołączony do Bi-Facile.
Czy nadal jesteś zainteresowana?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
teraz rozumiem
![]() więc pojemność też dużo mniejsza niż pełnowymiarowe... ![]() a co byś za róż chciała?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Skusiłabym się na odlewkę Pondichery CD. Na ile ml "wyceniasz" róż?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a czy róż jest nowy/nieużywany?
myślę, że 10ml za ten mini róż byłoby ok
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Gąbeczka do nakładania podkładu Shiseido w plastikowym opakowaniu, nieużywana
Lancome Bi-Facil, dwufazowy płyn do demakijażu oczu, świeży, nieotwierany, 125 ml Tusz do rzes Physcians Formula, Organic Wear, nowiutki, bez kartonika, nieotwierany, kolor czarny Lancome Blush Subtil: Delicate Oil-Free, podwójny róż : APLUM i MIEL GLACE znajdziesz coś u mnie?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystko lub coś? :
Fruttini, Balsam do ciała o zapachu Pineapple Prosecco użyty 2 razy, na zgrzewie numery 925118 Eva Natura, For Teens, Brzoskwiniowy balsam do ciała ze świetlistymi drobinkami (użyty 2 razy, ważny do sierpnia 2011) Hello Kitty, Żel pod prysznic o zapachu Exotic Fruits z wygodną pompką (niedawno otwarty, ubytek widoczny na zdjęciu) Hello Kitty Body Splash: Strawberry Garden, 30 ml, ubytek widoczny na zdjęciu |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też podoba się kilka drobiazgów, zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie
Truth cK, EDP, ponad połowa ze 100 ml (ubytek widoczny na zdjęciu), perfumy oryginalne, zakupione w Super-Pharm Schwarzkopf Got2b, Guardian Angel Heat Protection Fruttini, Balsam do ciała o zapachu Pineapple Prosecco użyty 2 razy, na zgrzewie numery 925118 Hello Kitty, Żel pod prysznic o zapachu Exotic Fruits z wygodną pompką (niedawno otwarty, ubytek widoczny na zdjęciu) Tusz do rzes Physcians Formula, Organic Wear odpisz u mnie, strony 1 2 3 pomieszane
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- KoTbEhEmOt: odpowiedziałam w Twoim wątku iv3: odpowiedziałam w Twoim wątku ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- niestety, nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- odpowiedziałam u Ciebie w wątku
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
to jest EdT, za płyn Lancome i truskawkę hello mogę oddać Euphorie, płyn jest nowy tak? możesz podać mi datę produkcji tak dla pewności
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Na spodzie widnieje kod: 18E304. Wg kalkulatora rok produkcji to 2008 (http://cosmeticswizard.net/). Ciocia dostała go w prezencie w kosmetyczce jakiś miesiąc temu, reszta kosmetyków-testerków dołączonych do płynu wygląda na świeże.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ok, jak coś to jestem zainteresowana
Lakier L’Oreal Elnett Himalaya Herbals, Hair Loss Cream Himalaya Herbals, Deep Clansing Astrigent Lotion Hello Kitty, Żel pod prysznic o zapachu Exotic Fruits z wygodną pompką Hello Kitty Body Splash: Strawberry Garden H&M, Lakier do paznokci - hydrolatem oczarowym BU - odżywką do włosów z jedwabiem i keratyną BU |
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jednak podziękuję
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
po namyśle: wolę krem do włosów i lotion Himalaya oraz odzywkę i hydrolat BU
bo jak rozumiem, spóźniłam się na mgiełkę HK? zależało mi na opakowaniu głownie ![]() szminka, potrójna próbka Biotherm i szampony czekają przy czym Biotherm nie ma daty ważności ale dostałam ją stosunkowo niedawno, więc nie powinno jej absolutnie nic dolegać
Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-10-26 o 21:01 |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucam jeszcze 2 zdjęcia.
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Tusz do rzes Physcians Formula, Organic Wear, nowiutki, bez kartonika, nieotwierany, kolor czarny Zara Collection EDT - pierwotna pojemność 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, bez kartonika Lakier L’Oreal Elnett – wersja do włosów suchych i zniszczonych, bardzo mocne utrwalenie (psiknięty z 5 razy, kupiony naprędce, kiedy szłam na wesele, zwykle nie używam lakierów, więc pozbywam się i tego) aha i ten lakier z H&M zobacz oba wątki ![]() (najbardziej chce tusz i może zarę )
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, widzę dokładki
![]() wyciągniesz jeszcze jakiś perfum jak asa z rękawa?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
aa faktycznie, nie mam napisane, przepraszam
![]() mam potrójną próbkę dla suchej skóry Biosource Programme Aquatrio (żel-tonik-krem) 1,5ml każda mam też gdzieś w lodówce balsam do ciała Lait Corporel i tonik Biosource dla cery normalnej i mieszanej (po 30ml, nowe) i krem Aquasource Skin Perfection-ten, co obniża temperaturę skóry (używany, ale w tubce, zostało na porządne spróbowanie z 20ml) ![]() zestaw trzech takich (nowych oczywiście) miniatur kosztuje 40-50zł (balsam i tonik są nowe), więc wymagałabym, żeby Twoja oferta cenowo się zgadzała szminka Bourjois to tez koszt około 50zł.ile masz do oddania produktów z BU? |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Oj, podoba mi się parę rzeczy, ale najpierw zapytam czy znajdziesz coś u mnie znajdziesz a może coś chcesz konkretnie?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
na butelkę 200ml hydrolatu powiedzmy
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Miniatura Oriflame Mirage 5 ml, r
Tusz do rzes Physcians Formula Miniaturka Dior Addict 2 EDT czy cos u mnie?
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza wątkiem mam pudry mineralne EDM, ale nie wiem jakimi odcieniami byłabyś zainteresowana.
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
no to może innym razem
![]() pozdrawiam i zapraszam! ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- a jak tak, to ja bardzo chętnie, tylko powiedz mi ile czego tam oddajesz i przedstaw proszę jakąś ofertę, bo koślawo to przeliczanie mi idzie
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
pozwól, że przemyślę tę wymianę do wieczora
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za perfumy zara??
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
joppa mineralny podkład mix
Morning Dew Foundation - For all Skin Types. Our Morning Dew Foundation is a 2in1 bronzer and foundation. This formula offers medium-full coverage, includes silica to absorb oil and reduce the appearance of fine lines. A great foundation for all ages and skin types Simple Radiance - For Normal - Dry or Aging Skin. Simple Radiance is our Silica Free formula (some may be sensitive to silica). This foundation formula has a creamier texture than out other foundations, making it very suitable for aging skin. A semi-matte formula that offers medium-full coverage http://www.joppaminerals.com/categor...al-Foundation/
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

ale dostałam ją stosunkowo niedawno, więc nie powinno jej absolutnie nic dolegać
i może zarę
)
szminka Bourjois to tez koszt około 50zł.