|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pomocy - mój biust straszy!
Tak tak - to nie żart. Schudłam 3 lata temu około 30 kg i od tej pory mój biust nie ma ochoty powstać. Czy są jakieś skuteczne sposoby na podniesienie i ujędrnienie skóry w tym miejscu? Może jakieś zabiegi kosmetyczne? Próbowałam już różnych kremów ale niewiele pomogły, ćwiczyłam też trochę i niby jest lepiej ale to wciąż nie jest biust który kusi... Czy nie ma już dla mnie ratunku prócz operacji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Pomocy - mój biust straszy!
Sprobuj masazu. Konsekwentni podobno otrzymuja szybkie i
spektakularne efekty. Ja jeszcze nie probowalam, ale jak tylko zakoncze karmienie wezme sie tez za swoj biust. Dziewczyny, ktore stosowaly wypowiadaja sie bardzo pochlebnie o tej metodzie: http://www.seichim.prv.pl/ Gdy wejdziesz na te strone kliknij w link bonusy na dole po prawej. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Po schudznięciu 30 kg może być ciężko, obawiam się, że przywrócenie stanu "sprzed" będzie niemożliwe bez zabiegu.
Ale zawsze można coś "po domowemu" poprawić. Przede wszystkim kup preparat ujędrniający przeznaczony specjalnie do biustu i wmasowuj go 2xdziennie w piessi i okolice nad pachami. Rób biustowi chłodne natryski pod prysznicem i jak najwięcej masuj, masuj, masuj - pod prysznicem najlepiej sizalową rękawicą, oprócz tego przy nakładaniu preparatu ujędrniającego - okrężnymi ruchami zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. Regularnie oszczypuj mięśnie, któte trzymają biust. Polecam też ćwiczenie: Siądż okrakiem na poziomej ławeczce po czym połóż się na plecach. Weź w obie ręce ciężarki (w domowych warunkach np butelki z mineralną) Rozłóż ręce z ciężarkami na boki i powoli, na wyprostowanych łokciachprzenoś ręce tak, by spotkały się na wysokości klatki piersiowej. Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziekuje bardzo za porady - wyprobuje ten masaż - moze cos da. Co do cwiczen i kremow - juz probowalam i nadal to stosuje ale niewiele pomaga
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem Anka ma najwiecej racji chociaz wszystkie dziewczyny dobrzec ci radza.Jesli hcodzi o cwiczenia i kremy to trzeba czekam sporo czasu zanim uzyskasz jakies efekty ( ile czasu cwiczysz ) Z zimnymi naatryskami to tez dobry pomysl.Slyszlam ze te natryski no stosuje sie na przemian raz zimne raz cieple.Podobno to dobrze ujedrnia skore ( nietylko biust) Wydaje mnie sie ze musisz byc cierpliwa,a jesli chcesz szybkiego efektu musisz poddac sie zabiegowi.Pozadrawiam
P.S.Gratuleje utraty 30 kg!!! Jak tego dokonalas??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Przepraszam za moje bledy...mam troche problemy z szybkim pisaniem.Mam nadzieje ze wybaczycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Eeee tam bledy - nie przejmuj sie
![]() Ja schudlam juz dobre 4 lata temu, dlatego nie czekalam na szybkie efekty ale jakies jednak... Cwicze od roku, kiedy doszlam do wniosku ze samo nic sie nie zrobi ![]() ![]() Swoja droga chetnie bym sie na taki zabieg zdecydowala, ale nie wiem gdzie najlepiej zrobic ani ile to kosztuje ![]() ![]() Mimo wszystko dziekuje za rady - bede dalej walczyc ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() PS> Jak? Zadne diety cud ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy - mój biust straszy!
Witaj mam z tym samym problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Pomocy - mój biust straszy!
hmmm.... sa takie cwiczenia ktore mi polecala pani od fitessu na silowni:
stajesz przodem do sicany opierasz rece i odpuchasz sie tak jakbys robila pompki na stojaco... drugie jest takie ze stykasz dlonie na wyskosci biustu, wewnetrznymi stronami do siebie oczywiscie i naciskasz tak zeby poczuc ze pracuja miesnie klatki piersiowej... a do tego najlpiej jeszcze uzyc jakiegos kremu ujedrniacaego do biustu, polecam: avon, miracullum lub lirene erisa. o zajrzyj tutaj (to tez moze byc pomocne) http://www.☠☠☠☠☠☠☠/cwicz_z_nami_klatka_piersiowa.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.