![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zbędne drobiazgi
Coś za:
6. NYX, Round Lipstick, kolor: Indian Pink (swatch ze strony serpentinegal.blogspot.co m) - użyta kilka razy 2. Neutrogena Visibly Clear, Peeling do codziennej pielęgnacji przeciw wągrom 3. Neutrogena Visibly Clear, Peelingujący żel do mycia twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
juhuuu!
![]() znajdziesz coś u mnie za 4. Avon Naturals Body Spray, Mgiełka o zapachu truskawek i guavy ? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post20482342 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 1. Murad Acne Complex Kit: (wszystkie 4 -ry specyfiki) 2. Neutrogena Visibly Clear, Peeling do codziennej pielęgnacji przeciw wągrom 3. Neutrogena Visibly Clear, Peelingujący żel do mycia twarzy Nyx szminka Zapreaszam serdecznie do obu wątków ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-07-09 o 18:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Oliwkę i spray avon oraz Neutrogena Visibly Clear, Peeling do codziennej pielęgnacji przeciw wągrom
3. Neutrogena Visibly Clear, Peelingujący żel do mycia twarzy zapraszam
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Murad Acne Complex Kit:
2. Neutrogena Visibly Clear, Peeling do codziennej pielęgnacji przeciw wągrom cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za szmineczkę?
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Oczyszczający żel do mycia twarzy Clarifying Cleanser 125ml Avon Naturals Body Spray, Mgiełka o zapachu truskawek i guavy odpisz u mnie ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za zestaw Murad?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cos za obie neutrogeny i ziaje?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||||
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;20579949]juhuuu! ![]() znajdziesz coś u mnie za 4. Avon Naturals Body Spray, Mgiełka o zapachu truskawek i guavy ? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post20482342[/QUOTE] Przykro mi, nic nie wpadło mi w oko ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Niestety nic ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Niestety nic nie wpadło mi w oko ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Przykro mi, ale nic. ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Niestety niczego nie znalazłam. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() cos u mnie za: 2. Neutrogena Visibly Clear, Peeling do codziennej pielęgnacji przeciw wągrom 3. Neutrogena Visibly Clear, Peelingujący żel do mycia twarzy 4. Avon Naturals Body Spray, Mgiełka o zapachu truskawek i guavy najbardziej zalezaloby mi na mgielce ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za: 2. Neutrogena Visibly Clear, Peeling do codziennej pielęgnacji przeciw wągrom?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Oczyszczający żel do mycia twarzy Clarifying Cleanser 125ml
Złuszczający żel do twarzy Exfoliating Acne Treatment Gel 50ml Punktowa emulsja na wypryski Acne Spot Treatment 15ml (użyta tylko dwa razy) Emulsja do twarzy Skin Perfecting Lotion 30ml coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za serie murad? albo cokolwiek z tej serii,kompletnie nie znaju a chetnie poznaju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś z amgiełke avon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
rozświetlacz artdeco wolałabym wymienić za jedną rzecz, najlepiej inny rozświetlacz
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chętnie skusiłabym się na podkłady ale niestety nie moja tonacja, za ciemne, szukam koloru Fairly light semi matte lub intensive.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hey!
cos u mnie za: 12 Everyday Minerals, Podkład mineralny, formuła Intensive, kolor: Light Medium, Medium Beige Neutral, zużycie jakieś 10% każdy?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
chyba uda mi się tu uzbierać za maczek
![]() EDM light medium kallos (dobrze rozumiem że masz 0.5 l? o co chodzi kiedy piszesz "oba produkty"? bo jestem chętna na jak największą ilość) Neutrogena Visibly Clear, Peeling do codziennej pielęgnacji przeciw wągrom 3. Neutrogena Visibly Clear, Peelingujący żel do mycia twarzy 7.Neutrogena Visibly Clear, Żel do mycia twarzy Oil Free z pompką 11. Virtual, Baza pod cienie odpisz u mnie proszę ![]()
![]() |
#28 |
Kici kici miau miau
|
cos u mnei za komplet Murada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Perfume Lover
|
Przykro mi, ale nic nie znalazlam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nglot, okrągły cień do powiek:
- Matrix nr 83 (lekkie użycie z powierzchni, nie ma żadnego wgłębienia) - Matte nr 390 (jaśniejszy niż na zdjęciu) cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.