|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dziewczyny ratujcie!!
Hej,
piszę bo mam pewien problem, mianowicie zachciało mnie się włosy farbować... Naturalnie jestem ciemną blondynką i do tej pory rozjaśniałam włosy pasemkami przy pomocy rozjaśniacza. Nie wiem co mnie podkusiło, ale kupiłam farbę syoss perłowy blond by pokryć odrosty(chcę zrezygnować z pasemek i farbować włosy całe)..wszystko ok...moje odrosty maja kolor złocisty,,baa nawet można określić go jasno rudy a reszta włosów jest dalej biała...nie wiem czy mam kupić jakąś farbę, która pokryje mi całe włosy? czy zostawić ten rudy i reszte przefarbować? czy jakis blond kupic i całość farbować?? (powiem, że ten rudawy mnie się podoba ![]() Mimo wszystko POMOCY!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziewczyny ratujcie!!
Położyłaś farbę tylko na odrosty czy na całą długość?
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
za bardzo nie rozumiem. Polozylas perlowy blond, wyszedl ci kolor chlodny (tak jak mial) a ty chcialas zlocisty/rudy blond?
![]() Aha, jesl dlugo rozjasnialas wlosy to po prostu troche farbowan cie czeka zanim wlosy sie dobrze napigmentuja.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
tak fryzjerka mówiła bym położyła farbę tylko na odrosty i z tego perłowego blondu na moich naturalnych włosach wyszedł mi rudawy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.