|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka rzeczy:)
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() Tak jak w tytule szukam kilku rzeczy. Jeśli masz coś z listy, to sprawdź proszę, czy widzisz u mnie w wątku coś na wymianę ![]() Chętnie przygarnę: -zwykłe białe i czarne bokserki i bluzki z krótkim/ długim rękawem- elastyczne, przylegające do ciała w rozm. S/M. -bieliznę-figi/ majteczki r.M/L i biustonosze 30e/f, la senza 32dd (generalnie głębokość miseczki 21cm) -czarne/szare lub jakiekolwiek niepstrokate kalosze w rozm.40/41 -baleriny czarne, szare, nude w rozm. 40/41 -bikini czarne, fuksjowe bądź jakieś inne w intensywnym kolorze -bokserki, tuniki (min.80cm), sweterka, sukienki floral -ciuszki z koronką -długi, gruby siwego swetra, najchętniej z szerokim golfem i na guziki, chętnie wiązanego w pasie -szare, czarne szpilki zamszowe lub z ekoskóry (nie lakierowane! bez czubów), obcas max 6cm, r.40/41- dł wkładki min. 26cm -czarną bransoletkę z dużych kulek - chusty- floral, szarej, kobaltowej, w pastelowych kolorach, chętnie w róże, kwiaty itp. -krótkie czarne szorty- rozmiar 38 -dużą szarą torbę przewieszaną przez ramię -balsamy do ciała nawilżające o ładnych owocowych zapachach, również antycellulitowych -pomadki ochronne neutrogena, smackersów -spódnice do kolan ołówkowe, tulipan (dla 171 cm wzrostu) najchętniej szarą POMOŻCIE ![]() Zapraszam do moich wątków ![]()
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2011-06-04 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lux Mundi
|
Dot.: Kilka rzeczy:)
U mnie może zainteresują Cię butki :
-NOWE, czarne baleriny zapinane wokół kostki, rozmiar 41, dł wkładki 27,5 cm; http://img857.imageshack.us/img857/2...nebaleriny.jpg
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie może coś znajdziesz
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może ktoś jeszcze?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie miedzy innymi ludowa chusta bordo w kwiaty; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.