|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomysł na weekend majowy....
Chciałabym się wybrać gdzieś na weekend znajomy i mam dwie opcje- ze znajomymi lub tylko z TŻ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomysł na weekend majowy....
Zobacz ofertu różnych biur podróży. Na 100 % znajdziesz wiele interesujących propozycji. Owocnego szukania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Z tym, że biuro podrózy to najprostsze wyjście jak się chce jechać za granicę.
Ale jakie propozycje dla tych, którzy chcą aktywnie spędzić czas w naszej pięknej Polsce??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie
Roztocze proponuję: http://www.agrowakacje.pl/oferty/ind...SESSID=5ba3053 albo Góry Opawskie i sąsiednie Czechy http://www.tanie-noclegi.info.pl/opo...urystyka-2.php Kwatery czyściutkie , gospodarze sympatyczni , jedzonko pycha a okolice przepiękne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
na majówke najlepiej sprawdzaja sie świetnie domki letniskowe sa czesto tanie i niezapmnianie sie tam spedza czas , latwo sie je wyszukuje w internecie bo jest ich od groma
Nowy trnd to apartamenty 4-8 osobowe w np. Bulgari za 143 zł/doba z basenem na zewnatrz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() Czechy są w ogóle piękne i śliczne i zakochałam się w nich już parę lat temu. Za pierwszym razem Adrspaskie Skaly i okolice a rok później magicnza Praga ![]() Może więc rzeczywiście coś blisko Czechów... A o tych apartamentach słyszałam i muszę sprawdzić co z nimi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Hej co porabiacie w te wolne dni? Macie jakieś fajne pomysły na spędzenie reszty długiego weekendu? Jestem teraz w stolicy i szukam czy coś ciekawego się dziś i jutro dzieje. Słyszałyście cos o otwarciu jakiegoś port Wisła z atrakcjami? Gdzie to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.